1/23

Vierzimmerwohnung ausgezeichneter Zustand, erste Etage, Daratsos, Nea Kidonia

Nea Kidonia
€ 325.000
5 Zimmer
180 m²
2 Badezimmer
Etage 1
Nein Aufzug
Balkon

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 11.07.2024
Beschreibung

Referenz: BA723

Άνετο οροφοδιαμέρισμα στο Δαράτσο προς πώληση. Το ακίνητο βρίσκεται στον 1ο όροφο σε συγκρότημα 3 συνολικά διαμερισμάτων. Έχει επιφάνεια 180 τμ, κατασκευάστηκε το 1991 και ανακαινίστηκε το 2014 ενώ όλα τα παράθυρα και οι πόρτες αντικαταστάθηκαν το 2020. Επίσης, το 2023 μονώθηκαν όλοι οι εξωτερικοί τοίχοι (θερμομόνωση).

Μπαίνοντας στο διαμέρισμα βρίσκουμε ένα άνετο χολ και στη δεξιά πλευρά βρίσκεται ο ενιαίος χώρος καθιστικού, τραπεζαρίας και κουζίνας. Ο χώρος αυτός είναι άνετος, φωτεινός και διαθέτει μεγάλα παράθυρα και πόρτες που οδηγούν στο μπαλκόνι. Το μπαλκόνι έχει βορειοδυτικό προσανατολισμό και είναι ευρύχωρο. Σε αυτή την πλευρά του σπιτιού υπάρχει επίσης ένα από τα συνολικά τέσσερα υπνοδωμάτια που χωράει ένα διπλό κρεβάτι.

Στην αριστερή πλευρά της εισόδου βρίσκονται τα άλλα 3 υπνοδωμάτια και τα δύο μπάνια. Όλα τα υπνοδωμάτια έχουν εντοιχισμένες ντουλάπες και πρόσβαση σε μπαλκόνι. Ένα από τα υπνοδωμάτια έχει επίσης μια αποθήκη η οποία είχε αρχικά σχεδιαστεί ως μπάνιο και υπάρχει όλη η απαραίτητη εγκατάσταση για να μετατραπεί σε ένα.

Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης θέση στάθμευσης, αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, ηλιακό θερμοσίφωνα, αποθήκη και εύκολη πρόσβαση. Η παραλία των Αγίων Αποστόλων βρίσκεται σε απόσταση περίπου 1 χλμ. ενώ σε κοντινή απόσταση βρίσκονται σούπερ μάρκετ, φαρμακείο και σχολεία. Η τοποθεσία, το μέγεθος και η διαρρύθμιση του ακινήτου το καθιστούν ιδανικό για διαμονή όλο το χρόνο αλλά και ως οικογενειακή εξοχική κατοικία.
Merkmale
Art
Wohnung
Vertrag
Verkauf
Etage
1
Aufzug
Nein
Fläche
180 m²
Zimmer
5
Schlafzimmer
4
Badezimmer
2
Möbliert
Nein
Balkon
Ja
Garage, parkplätze (auto)
1 in lager/garage
Heizung
Zentralheizung, diesel betrieben
Andere Merkmale
  • Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
  • Straßenseite
  • Gepanzerte Tür
Preisinformationen
Preis
€ 325.000
Preis pro m²
1.806 €/m²
Energieeffizienz

Energieverbrauch

Γ

Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+20 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren