1/22

Einfamilienhaus Άγιος Παύλος 630 80 Καλλικράτεια, Agios Pavlos, Kallikrateia

KallikrateiaΆγιος Παύλος 630 80 Καλλικράτεια
€ 350.000
5+ Zimmer
200 m²
3 Badezimmer
Balkon
Möbliert
Keller

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 11.08.2024
Beschreibung

Referenz: EK-7098809

### Όμορφη Εξοχική Κατοικία στη Νέα Καλλικράτεια, Χαλκιδικής

Ανακαλύψτε τη γοητεία αυτής της εντυπωσιακής εξοχικής κατοικίας που βρίσκεται στην ήρεμη περιοχή της Νέας Καλλικράτειας, Χαλκιδικής. Αυτή η ευρύχωρη κατοικία 200 τ.μ. βρίσκεται σε οικόπεδο 5000 τ.μ., προσφέροντας άφθονο χώρο και άνεση για μια ιδανική απόδραση ή για μόνιμη κατοικία.

Το σπίτι διαθέτει ένα μεγάλο, ευάερο σαλόνι που είναι ιδανικό για χαλάρωση και συγκεντρώσεις. Δύο πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες παρέχουν ευκολία στην προετοιμασία γευμάτων και τη φιλοξενία. Με πέντε άνετα και φωτεινά υπνοδωμάτια, αυτό το σπίτι είναι ιδανικό για τη φιλοξενία οικογένειας και φίλων. Επιπλέον, υπάρχουν τρία μοντέρνα και καλά εξοπλισμένα μπάνια για να εξασφαλίσουν την άνεση όλων.

Οι εξωτερικές παροχές περιλαμβάνουν εκτεταμένους κήπους και πράσινες περιοχές, ιδανικές για υπαίθριες δραστηριότητες και χαλάρωση. Υπάρχει επίσης άφθονος χώρος στάθμευσης για πολλά οχήματα, κάνοντάς το βολικό για εσάς και τους καλεσμένους σας.

Το ακίνητο βρίσκεται σε μια ήρεμη αγροτική περιοχή, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση στις τοπικές ανέσεις και τις όμορφες παραλίες. Απολαύστε αρκετούς εξωτερικούς χώρους καθιστικού για υπαίθρια γεύματα ή απλώς χαλάρωση στο ήρεμο περιβάλλον.

Αυτή η όμορφη εξοχική κατοικία στη Νέα Καλλικράτεια είναι ιδανική για όσους αναζητούν μια ήρεμη απόδραση με άφθονο χώρο. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να προγραμματίσετε μια επίσκεψη και να κάνετε αυτό το υπέροχο ακίνητο δικό σας.
Merkmale
Art
Einfamilienhaus
Vertrag
Verkauf
Etage
Erdgeschoss
Fläche
200 m²
Zimmer
5+
Schlafzimmer
5
Badezimmer
3
Möbliert
Ja
Balkon
Ja
Garage, parkplätze (auto)
1 parkplatz(e)
Heizung
Zentralheizung
Andere Merkmale
  • Alarmanlage
  • Dachgeschoss
  • Kamin
Preisinformationen
Preis
€ 350.000
Preis pro m²
1.750 €/m²
Energieeffizienz
  • Baujahr

    2001
  • Heizung

    Zentralheizung
  • Energieausweis

    Auf Zertifizierung wartend
Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+19 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren

Privatperson