1/25

Einfamilienhaus 400 m², Varkiza, Vari - Varkiza

Vari - Varkiza
€ 1.750.000
5+ Zimmer
400 m²
3+ Badezimmer
Aufzug
Balkon

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 26.07.2024
Beschreibung

Referenz: 1739477

Στην Ανατολική Αττική, στην περιοχή της Βάρης, διατίθεται προς πώληση καταπληκτική μονοκατοικία 400τ.μ., με κήπο και πισίνα, σε οικόπεδο 680 τ.μ. Πρόκειται για ένα πολυτελές ακίνητο, το οποίο εκτείνεται σε 3 επίπεδα, υπόγειο – ισόγειο – όροφος. Είναι προσόψεως, διαμπερές και πολύ φωτεινό. Κατασκευάστηκε το έτος 2007 και διατηρείται σε καταπληκτική κατάσταση.

Στον κεντρικό χώρο της οικείας, το ισόγειο, που συνδέεται με τον κήπο και την πισίνα, βρίσκεται το ευρύχωρο σαλόνι, μια ανεξάρτητη, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και ένα w/c. Στον όροφο, στεγάζονται οι ιδιωτικοί χώροι, τα 3 υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το 1 μάστερ και ένα ακόμα μπάνιο. Τέλος, στο υπόγειο βρίσκεται ένας μεγάλος χώρος - play room, ένα δωμάτιο με τζακούζι και σάουνα και ένα ακόμα υπνοδωμάτιο με μπάνιο απέναντί του, όπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως δωμάτιο υπηρεσίας. Διαθέτει δάπεδα από ξύλο και πλακάκια, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες, πόρτα ασφαλείας, σύστημα συναγερμού, θυροτηλεόραση, εσωτερική σκάλα, ασανσέρ και όλες τις ηλεκτρικές συσκευές. Η θέρμανση είναι αυτόνομη, ανά επίπεδο, με σώματα πετρελαίου, κλιματιστικά και ηλιακό θερμοσίφωνα με boiler για τη θέρμανση του νερού.

Εξωτερικά, από την μπροστινή μεριά του οικοπέδου, το οποίο συνδέεται με το σαλόνι βρίσκεται η μεγάλη πισίνα, ενώ στην πίσω μεριά, που βγαίνει από την κουζίνα, έχει διαμορφωμένο κήπο με γκαζόν και χώρο καθιστικού με μπάρμπεκιου.

Βρίσκεται σε μια υπέροχη τοποθεσία, 5’ με τα πόδια από τη θάλασσα και το πάρκο της Βάρκιζας, κοντά σε super market και αγορά, σε παραθαλάσσια εστιατόρια και καφέ, με άμεση πρόσβαση στις δημόσιες συγκοινωνίες.
Merkmale
Art
Einfamilienhaus | Luxusimmobilienklasse
Vertrag
Verkauf
Stockwerke im Gebäude
3
Aufzug
Ja
Fläche
400 m²
Zimmer
5+
Schlafzimmer
4
Badezimmer
3+
Möbliert
Nein
Balkon
Ja
Garage, parkplätze (auto)
1 parkplatz(e)
Heizung
Unabhängige heizung, diesel betrieben
Andere Merkmale
  • Alarmanlage
  • Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
  • Kamin
  • Pool
  • Straßenseite
  • Gepanzerte Tür
Preisinformationen
Preis
€ 1.750.000
Preis pro m²
4.375 €/m²
Energieeffizienz
  • Baujahr

    2007
  • Heizung

    Unabhängige heizung, diesel betrieben
  • Energieausweis

    Auf Zertifizierung wartend
Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+22 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren