Einzimmerwohnung Παραλία Αγγελοχωρίου, Neoi Epivates, Thermaikos

ThermaikosΠαραλία Αγγελοχωρίου
€ 100.000
2 Zimmer
60 m²
1 Badezimmer
Etage 1
Nein Aufzug
Balkon

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 13.07.2024
Beschreibung

Referenz: 1739700

Sivris Real Estate για όσους μας γνωρίζουν σημαίνει «σχέση εμπιστοσύνης»

Συγκρότημα Κατοικιών "Εβελίνα"
Πωλείται διαμέρισμα σε συγκρότημα κατοικιών στην παραλία Αγγελοχωρίου δίπλα στην θάλασσα με θέα.

Η κατοικία βρίσκεται στον 1ο όροφο πλήρως ανακαινισμένης οικοδομής (υπό κατασκευή) και αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, ευρύχωρη σαλονοκουζίνα και μπάνιο με ντουζιέρα και παράθυρο. Ο πρώτος όροφος διαθέτει μεγάλο μπαλκόνι στο εμπρός και πίσω μέρος και κήπο με BBQ. Η κατοικία διαθέτει επιπλέον 45τμ αποκλειστικής χρήσης ταράτσας με πέργκολα και απεριόριστη θέα!
Κάθε κατοικία θα διαθέτει θερμομόνωση στην εξωτερική τοιχοποιία και στην ταράτσα, θερμομονωτικά συνθετικά ανοιγόμενα-ανακλινόμενα κουφώματα, σίτες, εσωτερική ηχομόνωση, ηλιακούς θερμοσίφωνες, προεγκατάσταση για ενδοδαπέδια θέρμανση και γραμμές κλιματισμού.
Το συγκρότημα διαθέτει συνολικά έξι κατοικίες Α+ ενεργειακής απόδοσης (διαμερίσματα και μεζονέτες) πολυτελούς κατασκευής, πλήρως εξοπλισμένες με κουζίνες, μπάνια.

Η οικοδομή είναι πλήρως ανακαινισμένη το 2024 σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους (εσωτερικούς και εξωτερικούς) προσθέτοντας μεγάλη υπεραξία στις κατοικίες.

Τα πλεονεκτήματα της κατοικίας είναι πραγματικά ατελείωτα με άνετους χώρους, τεράστια μπαλκόνια με θέα και πέργκολες, κήπο και BBQ για αξέχαστες καλοκαιρινές βραδιές, προσθέτοντας στο διαμέρισμα στοιχεία μονοκατοικίας.

Η τοποθεσία του ακινήτου είναι εξαιρετική, απέχοντας μόλις 4 λεπτά με τα πόδια από την παραλία ( 300μ ) και 8΄ λεπτά με το αυτοκίνητο από όλες τις κοντινές παραλίες ( Περαία, Νέοι επιβάτες , Αγία τριάδα ) και 15΄από την Επανομή.
Η περιοχή διαθέτει μαρίνα σκαφών για όσους αγαπούν το ψάρεμα, δυνατότητα για θαλάσσια αθλήματα, επίσης γήπεδα τένις και φάρμα για ιππασία.

Σε αποκλειστική διάθεση από την SIVRIS REAL ESTATE!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ www.sivris-realestate.gr καθώς και άλλες ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Τα ακίνητα είναι η δουλειά μας εδώ και τρεις γενεές. Για πληροφορίες στείλετε το αίτημά σας στο email: info@sivris-realestate.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε το ακίνητο που ψάχνεται.

Η Sivris Real Estate λειτουργεί στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού εξασφαλίζοντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με ισχύουσα νομοθεσία. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου και το Α.Φ.Μ. σύμφωνα με τον Ν.4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α

Κατάστημα δήμου Θερμαϊκού στους Νέους Επιβάτες Ανθέων 110 τηλ. 23920 21 441, 6986857667
Merkmale
Art
Wohnung | Luxusimmobilienklasse
Vertrag
Verkauf
Etage
1
Aufzug
Nein
Fläche
60 m²
Zimmer
2
Schlafzimmer
1
Badezimmer
1
Möbliert
Nein
Balkon
Ja
Garage, parkplätze (auto)
1 parkplatz(e)
Heizung
Unabhängige heizung, fußbodenheizung, methan betrieben
Andere Merkmale
  • Fensterrahmen mit Doppelverglasung / PVC
  • Straßenseite
  • Gepanzerte Tür
Kosten
Preis
€ 100.000
Eigentumswohnungskosten
€ 10/Monat
Energieeffizienz

Energieverbrauch

A+

Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren