1/4

Loft Ποδηλατόδρομος Γουδή-Παπανδρέου Γ., Alsos, Goudi

GoudiΠοδηλατόδρομος Γουδή-Παπανδρέου Γ.
€ 800/Monat
2 Zimmer
59 m²
1 Badezimmer
Etage 7
Aufzug
Balkon
Möbliert

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 13.07.2024
Beschreibung

Referenz: EK-7114171

Πανέμορφο έξυπνο και πράσινο Studio-Ρετιρέ με Θέα στο Πάρκο Γουδή

Ανακαλύψτε την απόλυτη πολυτέλεια και άνεση σε ένα από τα πιο εκλεπτυσμένα διαμερίσματα της περιοχής, με μια θέα που κόβει την ανάσα πάνω από το Πάρκο Γουδή. Αυτό το μοναδικό Studio Ρετιρέ συνδυάζει την πολυτέλεια με την πρακτικότητα, προσφέροντας μια εμπειρία κατοικίας που ξεπερνάει τις προσδοκίες.

Κύρια Χαρακτηριστικά:

Εμβαδόν 55τ.μ., ιδιωτική Βεράντα 40 τ.μ.: Απολαύστε τον ήλιο και τη θέα στον όμορφο κήπο του πάρκου από την πανέμορφη ιδιωτική σας βεράντα. Εξοπλισμένη με τζακούζι και χλωροτάπητα, είναι ο τέλειος χώρος για χαλάρωση και ψυχαγωγία. Αυτό το διαμέρισμα έχει υποστεί πλήρη ανακαίνιση με υψηλής ποιότητας υλικά και μοντέρνα σχεδίαση. Κάθε λεπτομέρεια έχει σχεδιαστεί με προσοχή για να προσφέρει άνεση και πολυτέλεια.
Απολαύστε την άνεση του να ελέγχετε το σπίτι σας από οπουδήποτε με το έξυπνο σύστημα διαχείρισης Home Assistant. Ρυθμίστε τον φωτισμό, τον κλιματισμό και πολλά άλλα με ένα άγγιγμα.
Ανακαλύψτε την ελευθερία της αυτονομίας ενέργειας με τα φωτοβολταϊκά πάνελ και τη μπαταρία LiFePO4 5kWh, που εξασφαλίζουν σταθερή παροχή ενέργειας χωρίς να βασιζόμαστε στο δίκτυο. Απολαύστε την άνεση και την εξοικονόμηση ενέργειας με τον έξυπνο κλιματισμό που προσαρμόζεται αυτόματα στις προτιμήσεις σας.

Αυτό το Studio Ρετιρέ είναι ένα από τα λίγα στην περιοχή που συνδυάζει την πολυτέλεια, την άνεση και τη βιωσιμότητα. Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε αυτό το μοναδικό κόσμημα δικό σας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κλείσετε μια ξενάγηση.
Merkmale
Art
Loft | Luxusimmobilienklasse
Vertrag
Miete
Etage
7
Aufzug
Ja
Fläche
59 m²
Zimmer
2
Schlafzimmer
1
Badezimmer
1
Möbliert
Ja
Balkon
Ja
Heizung
Unabhängige heizung, stromversorgung
Andere Merkmale
  • Alarmanlage
  • Kamin
  • Pool
  • Gepanzerte Tür
Preisinformationen
Preis
€ 800/Monat
Preis pro m²
14 €/m²
Kostendetails
Eigentumswohnungskosten
€ 20/Monat
Kaution
Nicht angegeben
Energieeffizienz

Energieverbrauch

A+

Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+1 Foto
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren

Privatperson