1/6

Bauland zur Verkauf

AeginaΜιαούλη, 180 10 Αίγινα
€ 500.000
1.516 m²

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 17.08.2024
Beschreibung

Referenz: EK-7141317

Πωλείται Οικόπεδο στην Αίγινα – Αγία Μαρίνα
Περιγραφή Οικοπέδου:
Διατίθεται προς πώληση οικόπεδο 1.516 τ.μ. στην Αγία Μαρίνα της Αίγινας, ένα από τα πιο δημοφιλή και οργανωμένα θέρετρα του νησιού. Το οικόπεδο βρίσκεται εντός σχεδίου πόλεως, σε παραθαλάσσια περιοχή, ιδανικό για τουριστική εκμετάλλευση, με συντελεστή δόμησης 0.8, επιτρέποντας την κατασκευή κτηρίων συνολικού εμβαδού 1.212,8 τ.μ.

Τοποθεσία:
Η Αγία Μαρίνα απέχει μόλις 40 λεπτά με το πλοίο από το λιμάνι του Πειραιά. Το οικόπεδο είναι σε εξαιρετική τοποθεσία, μόλις 300 μέτρα από την καλύτερη παραλία του νησιού, η οποία διαθέτει χρυσή άμμο και κρυστάλλινα νερά και προσφέρει πολλές επιλογές για φαγητό, ποτό και διασκέδαση. Επίσης, το λιμάνι της περιοχής με τα παραδοσιακά μαγαζιά και τις ταβέρνες βρίσκεται επίσης σε απόσταση 300 μέτρων.

Σημαντικά Αξιοθέατα κοντά στο Οικόπεδο:
Ναός της Αφαίας: Βρίσκεται μόλις 950 μέτρα από το οικόπεδο, ένας από τους πιο επιβλητικούς και ιστορικούς ναούς της αρχαίας Ελλάδας.
Πόλη της Αίγινας: Η πρωτεύουσα και πολιτιστικό κέντρο του νησιού, σε απόσταση 12,5 χλμ. από το οικόπεδο, προσφέρει αξιοθέατα όπως το Αρχαιολογικό Μουσείο και ο αρχαιολογικός χώρος της Κολώνας.
Μονή του Αγίου Νεκταρίου: Ένας από τους μεγαλύτερους και πιο σεβαστούς μοναστηριακούς χώρους της Ορθοδοξίας, βρίσκεται κοντά στην περιοχή.
Υποδομές και Συνδέσεις:
Η Αγία Μαρίνα συνδέεται άμεσα με το λιμάνι του Πειραιά με συχνά δρομολόγια πλοίων και διαθέτει τακτική συγκοινωνία με την πόλη της Αίγινας και τα γύρω χωριά.

Τιμή:
500.000,00€

Επικοινωνία:
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε στο Τηλέφωνο: +30 6938250061

Το συγκεκριμένο οικόπεδο αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία για επένδυση σε μια από τις πιο όμορφες και τουριστικά ανεπτυγμένες περιοχές της Αίγινας. Η εγγύτητα σε παραλίες, λιμάνια, και ιστορικά αξιοθέατα το καθιστά ιδανικό για την ανάπτυξη τουριστικών εγκαταστάσεων, προσφέροντας έναν μοναδικό συνδυασμό φυσικής ομορφιάς και πολιτιστικής κληρονομιάς.
Merkmale
Vertrag
Verkauf | Zinsgrundstück
Art
Bauland
Fläche
1.516 m²
Straßenzufahrt/zahlungspflichtiges Wegerecht
Auf der Autobahn
Preisinformationen
Preis
€ 500.000
Preis pro m²
330 €/m²
Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+3 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren

Privatperson