Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
1/6
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος

Dreizimmerwohnung Κέντρο, Zentrum, Panorama

PanoramaΚέντρο
€ 460.000
4 Zimmer
168 m²
3 Badezimmer
Etage 0
Nein Aufzug
Keller

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 17.09.2024
Beschreibung

Referenz: 1-845

Κωδικός ακινήτου: 1-845 - Πανόραμα Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητο διαμέρισμα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 168 τ.μ. σε οικόπεδο 265 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένο το 2024 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση ενδοδαπέδια - φυσικού αερίου, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, πισίνα, σίτες, διπλά τζάμια, BBQ, ανοιχτωσιά απόσταση από θάλασσα 5000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 7000 μέτρα - Τιμή: 460.000 €
Μια εξαιρετική νέα εξέλιξη διαμορφώνεται, προσφέροντας εκπληκτική θέα στη θάλασσα και τις ακτές που θα σας αφήσουν άφωνους.

Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε μια πολυτελή ρετιρέ μεζονέτα ή διαμέρισμα υψηλού επιπέδου, με ιδιωτική πισίνα με θέα στην εκπληκτική θέα!

Μπείτε σε έναν κόσμο μοντέρνας πολυπλοκότητας, όπου η προσοχή στη λεπτομέρεια και η άψογη σχεδίαση βρίσκονται στο επίκεντρο.
Η κομψή και σύγχρονη αρχιτεκτονική συμπληρώνει τέλεια τη ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα αυτής της αξιοσημείωτης ανάπτυξης.

Ζήστε την πραγματική ουσία του μινιμαλισμού και των καθαρών γραμμών καθώς εξερευνάτε την ελεύθερη και λειτουργική κάτοψη.
Οι μεγάλοι ανοιχτοί χώροι δημιουργούν μια απαράμιλλη αίσθηση ελευθερίας και ευελιξίας, ιδανική τόσο για χαλάρωση όσο και για διασκέδαση. Τα φυσικά υλικά και το άφθονο φυσικό φως δημιουργούν μια ατμόσφαιρα γαλήνης και αρμονίας σε όλη την κατοικία

Kατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η ταυτότητα και το Α.Φ.Μ. σύμφωνα με τον Ν 4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α. Για περισσότερα ακίνητα επισκεφθείτε στην ιστοσελίδα μας www.edmaestate.gr Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά του ακινήτου βασίζονται στα στοιχεία που προσκόμισε ο εντολέας. Η τοποθεσία του ακινήτου είναι ενδεικτική. Για υπόδειξη καλέστε μας.
Merkmale
Art
Wohnung | Luxusimmobilienklasse
Vertrag
Verkauf | Zinsgrundstück
Etage
Erdgeschoss
Aufzug
Nein
Fläche
168 m²
Zimmer
4
Schlafzimmer
3
Badezimmer
3
Möbliert
Nein
Balkon
Nein
Garage, parkplätze (auto)
2 in lager/garage, 1 parkplatz(e)
Heizung
Zentralheizung, fußbodenheizung, methan betrieben
Andere Merkmale
  • Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
  • Pool
  • Straßenseite
  • Gepanzerte Tür
Preisinformationen
Preis
€ 460.000
Preis pro m²
2.738 €/m²
Energieeffizienz

Energieverbrauch

A+

Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+3 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ