1/21

Einfamilienvilla 230 m², Eleios - Pronnoi, Kefalonia

Kefalonia
€ 700.000
5 Zimmer
230 m²
3+ Badezimmer
Nein Aufzug

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 26.07.2024
Beschreibung

Referenz: Ε-14

Αυτό το υπέροχο ακίνητο βρίσκεται σε μια υπέροχη τοποθεσία με μαγευτική θέα στη θάλασσα, πρόκειται ουσιαστικά για δύο ξεχωριστά οικόπεδα 4.000 τ.μ. το καθένα. Με το ένα να περιέχει μια πολυτελή πέτρινη βίλα εμβαδού 230 τ.μ., ενώ το άλλο έχει τη δυνατότητα να χτίσει μια εμβαδού 187 τ.μ.

Η βίλα είναι σχήματος «T» και έχει κατασκευαστεί με την υψηλότερη ποιότητα και απολαμβάνει μια πραγματική premium θέση, αγναντύοντας από ψηλά το χωριό της Σκάλας και τα λαμπερά νερά του Ιονίου. Η πανοραμική θέα αυτής της μοναδικής βίλας από όλες τις γωνίες είναι εκπληκτική με φόντο την χλωρίδα και την πανίδα της βουνοπλαγιάς που την φιλοξενεί. Λίγα μέρη έχουν απομείνει με τέτοια φυσική ομορφιά.Μέσα από μια γραφική διαδρομή, διασχίζοντας το βουνό και τον οικισμό της Παλαιάς Σκάλας, φτάνοντας στη Βίλα σε καλωσορίζει ένας μεγάλος χώρο στάθμευσης. Η κύρια είσοδος του ακινήτου οδηγεί κατευθείαν στο πολύ ευρύχωρο και ενιαίο χώρο της κουζίνας και του σαλονιού, το οποίο είναι άνετο με την επίσημη τραπεζαρία να βρίσκεται στο κέντρο του δωματίου ενώ στη γωνία είναι τοποθετημένο το τζάκι. Από δύο μεγάλες μπαλκονόπορτες γίνεται η πρόσβαση στη σκεπαστή βεράντα. Στη συνέχεια,το εσωτερικό χολ σε οδηγεί στα αριστερά σε ένα χώρο αποθήκης στον κάτω όροφο με ένα WC ενώ δεξιά του χολ υπάρχει το πρώτο υπνοδωμάτιο εκ των συνολικών τεσσάρων. Πρόκειται ένα πιο ελκυστικό δίκλινο με ιδιωτικό μπάνιο. Η εσωτερική σκάλα οδηγεί στον όροφο και τα τρία επιπλέον υπνοδωμάτια, τα δύο εκ των οποίων είναι “δίδυμα” με δικό τους WC με ντουζ και μπαλκονόπορτες με πρόσβαση σε ένα μικρό μπαλκόνι, το ένα με θέα μπροστά και τη θάλασσα και άλλο προς τα πίσω και το υπέροχο βουνό. Το τρίτο και το μεγαλύτερο υπνοδωμάτιο μπορεί να χωρέσει με ευκολία ένα king size κρεβάτι έχοντας ένα υπέροχο μπάνιο με μπανιέρα, καμπίνα ντους, WC και διπλό νιπτήρα. Οι πόρτες της μπαλκονόπορτας ανοίγουν σε μια ευρύχωρη ιδιωτική βεράντα, ένα ιδανικό μέρος για να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης ή τη θέα που κόβει την ανάσα.Στον εξωτερικό χώρο και περίπου προς στο κέντρο της βεράντας ατενίζοντας το άπειρο είναι η πισίνα μήκους 12 μέτρων, η οποία αποτελείται στο ένα της άκρο από ένα ρηχό τμήμα για παιδιά και τζακούζι ενώ το άλλο άκρο είναι τέλειο για να δροσίζεστε τις ηλιόλουστες μέρες του καλοκαιριού.

Οι τρεις φανταστικές παραλίες Σκάλα, Καμίνια και Μούντα απέχουν λίγο περισσότερο από 2 μίλια, ενώ το θέρετρο της Σκάλας με τα διάφορα καταστήματα, ταβέρνες και νυχτερινή ζωή απέχει λιγότερο από 15 λεπτά με το αυτοκίνητο. Ενεργειακή κλάση ΥΠΟ ΕΚΔΟΣΗ, Θέα Βουνό και θάλασσα, Κλιματισμός
Merkmale
Art
Einfamilienvilla | Luxusimmobilienklasse
Vertrag
Verkauf
Etage
Erdgeschoss
Stockwerke im Gebäude
2
Aufzug
Nein
Fläche
230 m²
Zimmer
5
Schlafzimmer
4
Badezimmer
3+
Möbliert
Nein
Balkon
Nein
Garage, parkplätze (auto)
1 parkplatz(e)
Andere Merkmale
  • Kamin
Preisinformationen
Preis
€ 700.000
Preis pro m²
3.043 €/m²
Energieeffizienz
  • Baujahr

    2012
  • Energieausweis

    Auf Zertifizierung wartend
Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+18 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren