1/9

Einfamilienhaus Χερρόνησος, Σίφνος, Artemonas, Sifnos

SifnosΧερρόνησος, Σίφνος
€ 950.000
5 Zimmer
200 m²
3+ Badezimmer
Nein Aufzug
Balkon
Möbliert

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 19.07.2024
Beschreibung

Referenz: 341

Στο γραφικό λιμανάκι της Χερρονήσου στη Σίφνο, πωλείται διώροφο κτήριο 200 τ.μ. σε οικόπεδο 282 τ.μ., με δυνατότητα επιπλέον δόμησης 90 τ.μ., στο οποίο λειτουργεί επιχείρηση ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων. Το ακίνητο βρίσκεται εντός του οικισμού και αποτελείται από 3 μονόχωρα και 2 δίχωρα διαμερίσματα. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα μετατροπής του κτηρίου σε μία ή δύο κατοικίες, προσφέροντας ευελιξία στους νέους ιδιοκτήτες.
Το κτήριο κατασκευάστηκε το 2004 και ανακαινίζεται τακτικά, καθιστώντας το πλήρως λειτουργικό και άμεσα κατοικήσιμο. Διατίθεται επιπλωμένο και εξοπλισμένο με τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές. Για την ψύξη και θέρμανση, όλα τα διαμερίσματα είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό, ενώ ένα διαμέρισμα του πρώτου ορόφου διαθέτει θέρμανση και με καυστήρα πετρελαίου. Το ζεστό νερό παρέχεται από ηλιακό θερμοσίφωνα.
Ο περιβάλλοντας χώρος του κτηρίου περιλαμβάνει δύο ανοιχτές θέσεις στάθμευσης, αυλές και βεράντες με πέργκολες, καθώς και παρτέρια με διάφορα μεσογειακά λουλούδια και φυτά. Διαθέτει εύκολη πρόσβαση με αυτοκίνητο και έχει δυτικό προσανατολισμό, προσφέροντας όμορφη θέα στη θάλασσα και τους γύρω λόφους.
Η απόσταση από τη θάλασσα είναι μόλις 50 μέτρα, καθιστώντας το ιδανικό για όσους αγαπούν τη θάλασσα και θέλουν να απολαμβάνουν την παραλία καθημερινά. Σε κοντινή απόσταση βρίσκονται εστιατόρια, μίνι μάρκετ και στάση λεωφορείου.
Ιδανικό ακίνητο για επένδυση, είτε για επαγγελματική είτε για οικιστική χρήση.
Merkmale
Art
Einfamilienhaus
Vertrag
Verkauf
Etage
Erdgeschoss
Stockwerke im Gebäude
2
Aufzug
Nein
Fläche
200 m²
Zimmer
5
Schlafzimmer
5
Badezimmer
3+
Möbliert
Ja
Balkon
Ja
Garage, parkplätze (auto)
1 parkplatz(e)
Heizung
Unabhängige heizung, stromversorgung
Preisinformationen
Preis
€ 950.000
Preis pro m²
4.750 €/m²
Energieeffizienz

Energieverbrauch

Ε

Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+6 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren