Πισίνα
Πισίνα
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
Κουζίνα
Μπάνιο
Σαλόνι
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Κουζίνα
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Πισίνα
Θέα από μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Πισίνα
Μπάνιο
1/25
Πισίνα
Πισίνα

Einfamilienhaus Κουφός, Μούσουρα, Alikianos, Mousouroi

MousouroiΚουφός, Μούσουρα
€ 530.000
5+ Zimmer
125 m²
2 Badezimmer
Nein Aufzug
Balkon
Möbliert

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 26.07.2024
Beschreibung

Referenz: 688

Κωδικός ακινήτου: 688 - Μουσούροι Αλικιανός Κουφός ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη μονοκατοικία ισόγειο συνολικής επιφάνειας 125 τ.μ. σε οικόπεδο 4450 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, 2 κουζίνες, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2015 με ενεργειακή κλάση Α και διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, θέα σε βουνό, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη 134 τ.μ., κήπο, πισίνα, εγκαταστάσεις φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου, A/C, θέρμανση ανα επίπεδο, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, BBQ, φωτοβολταικά, laundry room, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 45 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 7000 μέτρα απόσταση από πόλη 12000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 17000 μέτρα - Τιμή: 530.000 €
Πρόκειται για ένα ακίνητο πολλαπλών χρήσεων το οποίο προς το παρόν λειτουργεί επενδυτικά αποφέροντας έσοδα απο 2 διαφορετικές πηγές, την αγροτική παραγωγή και τον τουρισμό. Βρίσκεται σε περιφερειακό ασφαλτοστρωμένο δρόμο 500 μέτρα από τον κεντρικό δρόμο Χανιά Ομαλός - Πατελάρι -Πλατανιάς. Διαθέτει προσωπο 135 μέτρα κατά μήκους του περιφερειακού αγροτικού δρόμου με άσφαλτο και 3 διαφορετικές πύλες/εισόδους επί της περιφερειακής αγροτικής οδού.

Το ακίνητο διαθέτει:

1. Ένα κτίριο κατοικιών με 2 ενοικιαζόμενα οροφοδιαμερισμάτα και συνολική επιφάνεια 125 τ.μ, Εξοπλισμένο με πισίνα 50 τμ, κήπου  2250 τετραγωνικών μέτρων και 3 χώρους στάθμευσης.

Διαθέτει άδεια του ΕΟΤ. Είναι πιστοποιημένο τουριστικό κατάλυμα 3 κλειδιών το οποίο πωλείται είτε ως επιχείρηση για τουριστική εκμετάλλευση είτε ως μόνιμη κατοικία είτε και συνδυαστικά . Δυνατότητα μικτής χρήσεις αστικής και τουριστικής μίσθωσης .

Ο συνδυασμός αστικής μίσθωσης για 9 μήνες και τουριστικής μίσθωσης, Ιούνιο, Ιούλιο Αύγουστο αποφέρει εισόδημα 30.000-40.000 ευρώ ετησίως.

2. Διαθέτει επιχείρηση αδειοοδοτημένη μικρού φυτωρίου με 2.000 φυτά / δέντρα αβοκάντο προς πώληση Ισπανικών προδιαγραφών ( αξίας 25.000 ευρώ) εντός της έκτασης των 4.450 τμ του ακινήτου με δυναμική παραγωγής ετήσιου εισοδήματος 5.000-7.000 ευρώ ετησίως

3. Διαθέτει βιολογική αγροκαλλιέργεια με 100 πορτοκαλιές και 110 δέντρα αβοκάντο, Μάνγκο ( σύνολο 210 δέντρα) παραγωγής εισοδήματος 6.000-10.000 ευρώ ετησίως

Διαθέτει πλήρες αρδευτικό σύστημα στο ριζικό σύστημα των δέντρων και υπέργειο σύστημα τεχνητής βροχής και υδρονεφωσης για την περίοδο του καύσωνα το Καλοκαίρι

Εξαιρετική επένδυση για επιχειρηματία ή ιδιώτη που διαθέτει τον απαιτούμενο χρόνο και το μεράκι και θα το χρησιμοποιήσει εντατικά και επαγγελματικά .

Οι κτηριακοί όγκοι που περιλαμβάνονται στο ακίνητο είναι: 

Οι χώροι κατοικίας με συνολικό εμβαδόν 125 τ.μ. ως διώροφο κτίριο με ανεξάρτητα οροφοδιαμερισματα: Ισόγειο διαμέρισμα 70 τ.μ. με μέγιστη χωρητικότητα 5 ατόμων το οποίο διαθέτει 2 υπνοδωμάτια + 1 σαλόνι + μεγάλη αυλή & κήπους και, διαμέρισμα πρώτου ορόφου 55 τ.μ. μέγιστη χωρητικότητα 4 ατόμων το οποίο διαθέτει 2 υπνοδωμάτια + 1 σαλόνι + 4 ευρύχωρα μπαλκόνια.

Η πισίνα είναι 50 τ.μ.

Από 80 τμ μεταλλικό κτήριο βαρέως τύπου για χρήση αποθήκης ασκεπής ή δυνατότητα μεταβλητής πέργκολας.

Από 24 τετραγωνικά πλήρως εξοπλισμένο κοντεινερ με κουζίνα, λουτρό, γραφείο/υπνοδωμάτιο

Από 5 πλαστικές αποθήκες - σπιτάκια κήπου με 6 τμ. έκαστο ( σύνολο 30τμ)

Παράλληλα υπάρχει υπόλοιπο δόμησης 65 τ.μ. + 40 τ.μ. σοφίτα ( 105 τμ) .

Το ακίνητο είναι ενεργειακά αυτόνομο κατά την μεγαλύτερη περίοδο του έτους και κυρίως το καλοκαίρι γιατί διαθέτει αυτόνομο φωτοβολταϊκό σύστημα με μπαταρίες βαθιάς εκφόρτισης

Η εγκατεστημένης ισχύς του φωτοβολταϊκού συστήματος είναι 6.3kw και παράγει ενέργεια το καλοκαίρι 30kwh/ 24ωρο κατά μέσω όρο χωρίς να είναι απαραίτητή η χρήση ηλεκτρικής ενέργειας από το δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ.

Οι λογαριασμοί ηλεκτρικού ρεύματος είναι πολύ μικροί. Περίπου το 1/3, σε σχέση με την κατανάλωση και τις κανονικές παροχές ηλεκτρικού ρεύματος από το δίκτυο.

Η τοποθεσία είναι μόλις 7 χλμ από το τουριστικό κέντρο του Πλατανιά Χανίων (7-9 λεπτά με το αυτοκίνητο) και μόλις 12 χλμ από το κέντρο των Χανίων και το ενετικό λιμάνι των Χανίων (16-18 λεπτά με το αυτοκίνητο).

Αποτελεί πραγματικά ένα ιδανικό μέρος για οικογενειακές διακοπές και για μόνιμη κατοικία - διαμονη. Είναι πολύ άνετο και ασφαλές μέρος κοντά στην θάλασσα και στις βραβευμένες παραλίες του Πλατανιά Χανίων.

Δίδεται λόγω διαδικασίας συνταξιοδότησης.

Περισσότερα κατόπιν επικοινωνίας.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας παρακαλώ επικοινωνήστε MONO με τον υπεύθυνο ακινήτου.


Υπεύθυνος ακινήτου:


Αρχιτέκτονας Μηχανικός MArch

Μιχελάκης Ορέστης

+30 6947131552 (Viber & WhatsApp) 

info@kochliasgroup.gr 

www.kochliasgroup.gr 
Merkmale
Art
Einfamilienhaus
Vertrag
Verkauf
Etage
Erdgeschoss
Aufzug
Nein
Fläche
125 m²
Zimmer
5+
Schlafzimmer
4
Badezimmer
2
Möbliert
Ja
Balkon
Ja
Garage, parkplätze (auto)
1 parkplatz(e)
Heizung
Unabhängige heizung, stromversorgung
Andere Merkmale
  • Alarmanlage
  • Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
  • Pool
  • Straßenseite
  • Gepanzerte Tür
Preisinformationen
Preis
€ 530.000
Preis pro m²
4.240 €/m²
Energieeffizienz

Energieverbrauch

A

Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+22 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren