1/4

Dreizimmerwohnung dritte Etage, Panormos, Geropotamos

Geropotamos
€ 1.000/Monat
4 Zimmer
150 m²
1 Badezimmer
Etage 3
Balkon

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 24.07.2024
Beschreibung

Referenz: EK-7159885

Ενοικιάζεται στο Πάνορμο Ρεθύμνου, πολυτελές οροφοδιαμέρισμα 3ου ορόφου 150 τ.μ με βεράντες 170τμ βόρεια, ανατολικά και δυτικά αυτού και με απεριόριστη θέα 360 μοιρών σε θάλασσα, Ψηλορείτη και την κοιλάδα του Μυλοποτάμου.
Πρόκειται για μία ευάερη και ευήλια νεόδμητη κατοικία κατασκευασμένη με τον πλέον σύγχρονο τρόπο και με υλικά άριστης κατασκευής.
Αποτελείται από μεγάλη και φωτεινή σαλοτραπεζαρία - κουζίνα σε ενιαίο χώρο, διάδρομο, τρία μεγάλα υπνοδωμάτια με ντουλάπες, μεγάλο πολυτελές μπάνιο και αποθήκη.
Διαθέτει πόρτα ασφαλείας και κουφώματα αλουμινίου με ενεργειακά τζάμια και σίτες καθώς και κλιματιστικά ψύξης - θέρμανσης σε όλους τους χώρους.
Βρίσκεται εκτός του οικισμού, σε απόσταση 3 λεπτών με το αυτοκίνητο από το Πάνορμο και στο ενοίκιο συμπεριλαμβάνονται: κοινόχρηστα, ασύρματο ίντερνετ και νερό.
Το διαμέρισμα είναι υπό κατασκευή και οι εργασίες ολοκληρώνονται εντός ενός μηνός από το κλείσιμο της συμφωνίας και την λήψη προκαταβολής.
Διατίθεται μόνο για μακροχρόνια μίσθωση τουλάχιστον ενός έτους.

Μεσιτικό ΔΙΑΥΛΟΣ
Τηλ. 28340 22011
Κιν. 6942 667180 (Viber και Whatsapp διαθέσιμο)

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
Πληροφορούμε τους ιδιοκτήτες ακίνητης περιουσίας που βρίσκεται στους πρώην Δήμους Γεροποτάμου, Κουλούκωνα και Αρκαδίου (νυν Δήμους Μυλοποτάμου και Ρεθύμνου, αντίστοιχα) ότι οι περιοχές αυτές βρίσκονται σε διαδικασία κτηματογράφησης και καταγραφής των ακινήτων στο Εθνικό Κτηματολόγιο.
Το γραφείο μας, ως Γραφείο Διεκπεραίωσης Υποθέσεων, αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου τη διαδικασία σύνταξης και υποβολής των δηλώσεων αυτών.
Θα μας βρείτε στο Πέραμα Ρεθύμνου, κοντά στην παλιά γέφυρα και έναντι του Βρεφονηπιακού Σταθμού και στο τηλέφωνο 28340 22011.
Ωράριο Λειτουργίας για Κτηματογράφηση Δευτέρα – Σάββατο
Ώρες Λειτουργίας για Κτηματογράφηση 9:00 π.μ. – 2:00 μ.μ.
Merkmale
Art
Wohnung | Luxusimmobilienklasse
Vertrag
Miete
Etage
3
Fläche
150 m²
Zimmer
4
Schlafzimmer
3
Badezimmer
1
Balkon
Ja
Garage, parkplätze (auto)
1 parkplatz(e)
Andere Merkmale
  • Gepanzerte Tür
Preisinformationen
Preis
€ 1.000/Monat
Preis pro m²
7 €/m²
Kostendetails
Kaution
Nicht angegeben
Energieeffizienz

Energieverbrauch

Ε

Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+1 Foto
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren