1/9

Zweizimmerwohnung ausgezeichneter Zustand, vierte Etage, Agia Triada, Faliro - Ippokratio

Faliro - Ippokratio
€ 270.000
3 Zimmer
120 m²
1 Badezimmer
Etage 4
Aufzug
Balkon

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 22.07.2024
Beschreibung

Referenz: W-02WAWQ

Διαμέρισμα 4ου ορόφου, 1ο ρετιρέ, σε άριστη κατάσταση σε μια πολύ προσεγμένη οικοδομή στην περιοχή του Φαλήρου. Η τοποθεσία του είναι εξαιρετικά κομβική καθώς βρίσκεται κάτω ακριβώς από τον μεγάλο κεντρικό δρόμο της οδού Δελφών, η οποία εξυπηρετείται από όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, αλλά και από το Μετρό μόλις ξεκινήσει τη λειτουργία του. Απέναντι από το διαμέρισμα υπάρχει ένα από τα μεγαλύτερα σχολεία της περιοχής που καλύπτει όλη την πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, κάτι που το καθιστά ιδανικό για γονείς με παιδιά της ηλικίας αυτής. Διαθέτει δύο (2) πολύ ευρύχωρα υπνοδωμάτια με μεγάλες εντοιχισμένες ντουλάπες και πρόσβαση από όλα τα δωμάτια στο μπαλκόνι, μπάνιο και σαλοκουζίνα, η οποία ανακαινίσθηκε πρόσφατα και είναι πλήρως εξοπλισμένη. Το τεράστιο μπαλκόνι δημιουργεί στιγμές άνεσης για όλη την οικογένεια με τις παρέες τους, καθώς συνδυάζει τόσο τον ανοιχτό ορίζοντα από τη μία του πλευρά του, αλλά και τη δυνατότητα δημιουργίας τουλάχιστον δύο επιπλέον χώρων στο άλλο τμήμα του μπαλκονιού που περικλύεται περιμετρικά από τζαμαρία και πλημμυρίζει όλους τους μήνες το χώρο με φως. Το διαμέρισμα διαθέτει δικούς του αποθηκευτικούς-βοηθητικούς χώρους και φυσικά η γωνιακή του θέση αποτελεί ένα ακόμη προνόμιο στη συγκεκριμένη περιοχή ιδιαίτερα λόγω της ύπαρξης, απέναντι ακριβώς, του σχολείου, το οποίο ουδέποτε δε θα κλείσει τον οπτικό ορίζοντα λόγω της υψομετρικής διαφοράς που δημιουργεί. Το ακίνητο παρέχει επίσης αυτονομία σε θέρμανση και ψύξη. Βρίσκεται σε ασφαλή περιοχή με εξαιρετικά εύκολη πρόσβαση σε όλα τα Νοσοκομεία, σε Φροντιστήρια αλλά και σε καταστήματα εστίασης ή ειδών πρώτης ανάγκης και φυσικά προς την παραλία της Θεσσαλονίκης.
Τοποθεσία: Το Φάληρο βρίσκεται στην ανατολική Θεσσαλονίκη και ανήκει στο Δήμο Θεσσαλονίκης.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Μια μοναδική τοποθεσία καθώς έχεις κυριολεκτικά πρόσβαση σε όλη την πόλη. Νεοκλασικά κτίρια, Σχολή Τυφλών, Νέα Παραλία με την όμορφη διαδρομή της και τα ηλιοβασιλέματα της, Ράδιο Σίτι καθώς και πληθώρα επιλογών στην καθημερινότητα.
Προσβασιμότητα: Το Φάληρο θεωρείται κόμβος συγκοινωνίας καθώς αρκετά από τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ περνάνε από εκεί. Η μεταφορά προς και από το κέντρο περνά από το Φάληρο. Φυσικά, συνδέεται με ΚΤΕΛ και αεροδρόμιο.
Επενδυτική Δύναμη: Θεωρείται αγαπημένος προορισμός φοιτητών για διαμονή. Λόγω των κοντινών αποστάσεων από τα πανεπιστήμια, την νέα παραλία και την προσβασιμότητα σε ΜΜΜ είναι “χρυσή τομή” για φοιτητές και όχι μόνο.
Merkmale
Art
Wohnung
Vertrag
Verkauf
Etage
4
Aufzug
Ja
Fläche
120 m²
Zimmer
3
Schlafzimmer
2
Badezimmer
1
Möbliert
Nein
Balkon
Ja
Heizung
Unabhängige heizung, methan betrieben
Andere Merkmale
  • Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
  • Straßenseite
  • Gepanzerte Tür
Preisinformationen
Preis
€ 270.000
Preis pro m²
2.250 €/m²
Energieeffizienz

Energieverbrauch

Ζ

Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+6 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren