1/21

Einfamilienvilla Andromedas, 213 00 Kranidi, Zentrum, Kranidi

KranidiAndromedas, 213 00 Kranidi
€ 305.000
4 Zimmer
142 m²
1 Badezimmer
Balkon

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 22.07.2024
Beschreibung

Referenz: EK-7167139

Σπάνια ευκαιρία - Βίλα προς εκσυγχρονισμό με θέα στη θάλασσα - ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ - Εξαίρεση από τη δασική ζώνη - 700 μέτρα από την παραλία

Χτισμένο το 1984 και ανέγγιχτο από τότε, αυτό το ακίνητο βρίσκεται σε μια ήσυχη και λοφώδη γειτονιά, σε μια από τις high end γειτονιές του Πόρτο Χέλι. Περιτριγυρισμένο από δασική ζώνη, και ως εκ τούτου χωρίς δυνατότητα οικοδόμησης γύρω του, προσφέρει μέγιστη ιδιωτικότητα, θέα στη θάλασσα, σχεδόν ιδιωτικό δρόμο πρόσβασης (αδιέξοδο που μοιράζεται με ένα σπίτι.

Το οικόπεδο είναι σκαρφαλωμένο πάνω από μια ξερή κοίτη ποταμού, η πλησιέστερη γειτονική βίλα βρίσκεται σε απόσταση μεγαλύτερη από 100μ.

Το σπίτι πρέπει να εκσυγχρονιστεί, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κύρια ή δευτερεύουσα κατοικία. Το Πόρτο Χέλι απέχει μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο , πολλές παρθένες παραλίες βρίσκονται σε ακτίνα 4 έως 10 λεπτών οδήγησης, ένα γήπεδο γκολφ θα ολοκληρωθεί σύντομα λίγα χιλιόμετρα μακριά, και το Πόρτο Χέλι είναι μια αναπτυσσόμενη περιοχή που παρέχει όλες τις υπηρεσίες όλο το χρόνο.

Διαθέτει έως 3 υπνοδωμάτια και 2/3 μπάνια, μεγάλο σαλόνι με μπαλκόνια 360°, κήπο, αποθήκη και δεξαμενή νερού. Μια πισίνα κατασκευασμένη από σκυρόδεμα μπορεί εύκολα να εγκατασταθεί πάνω από το έδαφος (το υπέδαφος πάνω στο οποίο είναι χτισμένο το σπίτι είναι σχεδόν άθραυστο).

Είναι μια σπάνια ευκαιρία να αποκτήσετε μια εξοχική κατοικία με θέα στη θάλασσα σε πολύ λογική τιμή.
Έχουν δρομολογηθεί προσφορές για την εκτίμηση ενός έργου πλήρους ανακαίνισης (100 έως 150 χιλ. ευρώ), ώστε η συνολική τιμή να παραμείνει κάτω από 500 χιλ. ευρώ.

Translated with DeepL.com
Merkmale
Art
Einfamilienvilla
Vertrag
Verkauf
Etage
Erdgeschoss
Stockwerke im Gebäude
2
Fläche
142 m²
Zimmer
4
Schlafzimmer
3
Badezimmer
1
Balkon
Ja
Garage, parkplätze (auto)
1 parkplatz(e)
Andere Merkmale
  • Kamin
Preisinformationen
Preis
€ 305.000
Preis pro m²
2.148 €/m²
Energieeffizienz

Energieverbrauch

Ε

Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+18 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren

Privatperson