1/20

Einfamilienvilla, ausgezeichneter Zustand, 1070 m², Strofili, Kifissia

Kifissia
€ 15.000/Monat
5+ Zimmer
1.070 m²
3+ Badezimmer
Aufzug
Balkon
Möbliert

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 25.07.2024
Beschreibung

Referenz: W-02OWQ2

Υπέροχο Αρχοντικό στην Κηφισιά 1070 τμ ,οικόπεδο 4.000 τμ. Αυτό το αρχοντικό αποτελείται από τρία επίπεδα συν υπόγειο. Το ισόγειο διαθέτει ευρύχωρο σαλόνι με μαρμάρινο τζάκι, δρύινο δάπεδο σε άριστη κατάσταση με πολύτιμους πίνακες και γλυπτά γνωστών ζωγράφων. Υπάρχουν άλλα 2 σαλόνια και 2 άνετα καθιστικά με παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή που προσφέρουν ανεμπόδιστη θέα στον κήπο και την πισίνα. Σε αυτό το επίπεδο υπάρχει μια φωτεινή και λειτουργική κουζίνα με άμεση πρόσβαση σε μια ευρύχωρη τραπεζαρία με εξαιρετική διακόσμηση, υπάρχει επίσης ένα πολύ μεγάλο γραφείο, 2 τραπεζαρίες. Στο πρώτο επίπεδο υπάρχουν 4 πλοίαρχοι με μπάνια και ξεχωριστά καθιστικά σε κάθε ένα από τα υπνοδωμάτια που μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως επιπλέον 2 υπνοδωμάτια. Στο κάτω επίπεδο υπάρχουν 2 υπνοδωμάτια για υπηρέτες με μπάνιο, κουζίνα, ευρύχωρη αποθήκη, πλυντήριο ρούχων. Αυτό το επίπεδο συνδέεται με τον εσωτερικό χώρο στάθμευσης και τον κήπο με πισίνα 100 τ.μ. Υπάρχουν 5 θέσεις στάθμευσης στον εσωτερικό χώρο στάθμευσης και 10 θέσεις στάθμευσης στον εξωτερικό χώρο στάθμευσης. Το αρχοντικό διαθέτει επίσης μπάρμπεκιου στον κήπο, παιδική χαρά, σύστημα συναγερμού για 24 ώρες και εκκλησία 50 τ.μ. στον κήπο. Τέλος, ο υπέροχος και ατελείωτος κήπος γεμάτος φυτά και λουλούδια, το περίπτερο δίνει την εντύπωση του Παραδείσου, ιδανικός για αξέχαστες δεξιώσεις και πάρτι.
Πρόκειται για μια σπάνια ευκαιρία να απολαύσετε τη ζωή σε ένα από τα λίγα παραδοσιακά και εξαιρετικά αρχοντικά που έχουν απομείνει στην περιοχή της Κηφισιάς. Αυτό το αρχοντικό προσφέρεται επιπλωμένο ή ημιεπιπλωμένο.

Το ιστορικό κέντρο της Κηφισιάς διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από δημοφιλή καταστήματα και εστιατόρια σε ένα από τα πιο διάσημα σημεία της Αθήνας, σε κοντινή απόσταση από διεθνή σχολεία και αθλητικές εγκαταστάσεις.
Γνωστή και δοξασμένη ως ο δήμος της φινέτσας και της καλοπέρασης, η Κηφισιά είναι η ιδανική τοποθεσία για όποιον αναζητά πολυτελή σπίτια σε ένα ιδιωτικό περιβάλλον.
ένα γραφικό προάστιο, καταπράσινο και ήσυχο αν και σε κοντινή απόσταση από το πολυσύχναστο κέντρο της Κηφισιάς με όλες τις ανέσεις που θα μπορούσε να ζητήσει κάποιος.
Η Κηφισιά είναι μια από τις παλαιότερες ευρωπαϊκές πόλεις με ιστορία πάνω από 2500 χρόνια. Είναι ένα σταυροδρόμι πολιτισμού, τέχνης, ιστορίας, γαστρονομίας, σύγχρονων εμπορικών κέντρων, μουσείων και γκαλερί. Βρίσκεται 12 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του κέντρου της Αθήνας, όπου μπορείτε να φτάσετε εύκολα μέσω του βόρειου τερματικού σταθμού της γραμμής 1 του μετρό της Αθήνας.
Η περιοχή είναι επίσης γνωστή για την εμπορική της αγορά, την τέλεια ρυμοτομία, τη μοναδική αρχιτεκτονική των σπιτιών και των καταστημάτων και τους επιβλητικούς πυργίσκους, που συνδυάζονται με το ήρεμο, πράσινο και όμορφο περιβάλλον. Το εμπορικό κέντρο καλύπτεται από ένα εκτεταμένο δίκτυο πεζόδρομων και ποδηλατοδρόμων, όπου μπορεί κανείς να απολαύσει το περπάτημα κάτω από τα πλατάνια ή το ποδήλατο στις διαδρομές ανάμεσα στα παλιά αρχοντικά και τις βίλες.
Η Κηφισιά χαρακτηρίστηκε, ως "προάστιο - μουσείο" για τα πιο "πομπώδη και εκκεντρικά αρχιτεκτονικά δείγματα που δεν έχουν όμοιό τους στην Ευρώπη" από τον Βρετανό συγγραφέα, κριτικό τέχνης και αρθρογράφο αρχιτεκτονικών περιοδικών, Oster Lancaster 1908 -1986. Λόγω του υγιεινού κλίματος, του όμορφου περιβάλλοντος και της
σχετικά μικρή απόσταση από την Αθήνα, η Κηφισιά υπήρξε μια προνομιούχα
μέρος όπου ευγενείς άνθρωποι από την αρχαιότητα
χρόνους. Ανάμεσά τους, ο διάσημος ρήτορας και σοφιστής, Ηρώδης
ο Αττικός, και στα μεταγενέστερα χρόνια μεγάλες προσωπικότητες των γραμμάτων, των τεχνών,
επιχειρηματικότητας, καθώς και κορυφαίες πολιτικές προσωπικότητες.
προσωπικότητες, πρωθυπουργοί και πρόεδροι της Δημοκρατίας.
Είναι ένας υπέροχος, γραφικός με εξαιρετικό τρόπο ζωής τόπος.
Η Κηφισιά είναι ένας παράδεισος όλες τις εποχές!
Merkmale
Art
Einfamilienvilla | Luxusimmobilienklasse
Vertrag
Miete
Etage
Erdgeschoss
Stockwerke im Gebäude
4
Aufzug
Ja
Fläche
1.070 m²
Zimmer
5+
Schlafzimmer
6
Badezimmer
3+
Möbliert
Ja
Balkon
Ja
Garage, parkplätze (auto)
1 parkplatz(e)
Heizung
Unabhängige heizung, diesel betrieben
Andere Merkmale
  • Alarmanlage
  • Dachgeschoss
  • Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
  • Kamin
  • Pool
  • Satellitenfernsehen
  • Straßenseite
  • Gepanzerte Tür
Preisinformationen
Preis
€ 15.000/Monat
Preis pro m²
14 €/m²
Kostendetails
Kaution
Nicht angegeben
Energieeffizienz
  • Baujahr

    1917
  • Zustand

    Modernisiert
  • Heizung

    Unabhängige heizung, diesel betrieben
  • Energieausweis

    Auf Zertifizierung wartend
Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+17 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren