Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
W.C
W.C
Σαλόνι
Σαλόνι
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Κουζίνα
Κουζίνα
Μπάνιο
Μπάνιο
Ασανσέρ
1/20
Θέα από μπαλκόνι

Einfamilienvilla Κόκκινο Χωριό, Βάμος, Kokkino Chorio, Vamos

VamosΚόκκινο Χωριό, Βάμος
€ 500.000
4 Zimmer
94 m²
2 Badezimmer
Nein Aufzug
Möbliert
Keller

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 05.09.2024
Beschreibung

Referenz: 1-1359

Κωδικός ακινήτου: 1-1359 - Βάμος Κόκκινο Χωριό ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητη επιπλωμένη βίλα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 94 τ.μ. σε οικόπεδο 4106 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2024 και διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, πισίνα, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 800 μέτρα - Τιμή: 500.000 €
Αυτό το έργο στο ήσυχο χωριό Κόκκινο Χωριό της Κρήτης διαθέτει δύο ξεχωριστές βίλες σε ένα ενιαίο κτίριο, με υπέροχη θέα στη θάλασσα. Καθένα έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία διαβίωσης συνδυάζοντας τη σύγχρονη πολυτέλεια με τη φυσική ομορφιά του νησιού.


Η πρώτη βίλα καλύπτει έναν εσωτερικό χώρο 94 τετραγωνικών μέτρων σε δύο ορόφους, με 3 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια, σε οικόπεδο 4.106 τετραγωνικών μέτρων. Θα είναι επιπλωμένο με μοντέρνα έπιπλα υψηλών προδιαγραφών και εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και ανέσεις, εξασφαλίζοντας έναν χώρο διαβίωσης που δεν είναι μόνο πολυτελής αλλά και άνετος και λειτουργικός.


Η δεύτερη βίλα, ελαφρώς μεγαλύτερη, εκτείνεται σε 102 τετραγωνικά μέτρα και διαθέτει ομοίως δύο ορόφους με 3 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια. Όπως και η αντίστοιχή της, αυτή η βίλα θα παραδοθεί πλήρως επιπλωμένη, με κορυφαία διακόσμηση και εξοπλισμένη με τεχνολογία αιχμής, που αντικατοπτρίζει τα μέγιστα στη σύγχρονη πολυτελή διαβίωση.


Ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτής της ανάπτυξης είναι ότι κάθε βίλα διαθέτει τη δική της ιδιωτική πισίνα, παρέχοντας μια γαλήνια όαση για χαλάρωση και απόλαυση στην ιδιωτικότητα της αυλής των κατοίκων. Οι πισίνες, σε συνδυασμό με τους πολυτελείς εσωτερικούς χώρους των βιλών και τον εκτεταμένο εξωτερικό χώρο, προσφέρουν έναν τέλειο συνδυασμό εσωτερικής και εξωτερικής διαβίωσης.


Και οι δύο βίλες αποτελούν μέρος μιας ανάπτυξης εκτός σχεδίου, επιτρέποντας στους πρώτους αγοραστές να έχουν τη συμβολή τους στις τελευταίες πινελιές και την προσαρμογή των σπιτιών τους, διασφαλίζοντας ότι κάθε λεπτομέρεια αντικατοπτρίζει το προσωπικό τους γούστο και τα υψηλότερα πρότυπα πολυτέλειας και άνεσης.


τιμή: 500.000 € (94 τμ) + 550.000 € (102 τμ)
Merkmale
Art
Einfamilienvilla | Luxusimmobilienklasse
Vertrag
Verkauf | Zinsgrundstück
Etage
Erdgeschoss
Aufzug
Nein
Fläche
94 m²
Zimmer
4
Schlafzimmer
3
Badezimmer
2
Möbliert
Ja
Balkon
Nein
Garage, parkplätze (auto)
1 parkplatz(e)
Heizung
Zentralheizung, stromversorgung
Andere Merkmale
  • Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
  • Pool
  • Straßenseite
  • Gepanzerte Tür
Preisinformationen
Preis
€ 500.000
Preis pro m²
5.319 €/m²
Energieeffizienz
  • Baujahr

    2024
  • Zustand

    Neu / Im Bau
  • Heizung

    Zentralheizung, stromversorgung
  • Energieausweis

    Auf Zertifizierung wartend
Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+17 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren