Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
1/13
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι

Zweizimmerwohnung Χανιά, Zentrum, Chania

ChaniaΧανιά
€ 337.000
2 Zimmer
84 m²
1 Badezimmer
Etage 3
Nein Aufzug
Keller

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 21.08.2024
Beschreibung

Referenz: 1082596

Διαμέρισμα τρίτου ορόφου δύο υπνοδωματίων προς πώληση στη Χαλέπα με θέα θάλασσα.
Ανακαλύψτε αυτό το νεόκτιστο διαμέρισμα τρίτου ορόφου, έκτασης 84,12 τετραγωνικών μέτρων, υπό κατασκευή με εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Αυτή η κατοικία βρίσκεται σε ένα μοντέρνο τετραώροφο κτήριο στη Χαλέπα Χανίων και πρόκειται να ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο του 2025.
Αυτό το κομψό διαμέρισμα διαθέτει δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια και ένα σύγχρονο μπάνιο. Κατά την είσοδό σας, σας καλωσορίζουν σε έναν ενιαίο χώρο καθιστικού που συνδυάζει άψογα το σαλόνι, την τραπεζαρία και την κουζίνα. Η κουζίνα ξεχωρίζει με το νησί πρωινού, το οποίο λειτουργεί και ως πάγκος εργασίας. Είναι πλήρως εξοπλισμένο με εντοιχισμένο φούρνο, ψυγείο, εστίες μαγειρέματος και πλυντήριο πιάτων, όλα μαζί με πρόσβαση σε ένα ευρύχωρο μπαλκόνι ιδανικό για να απολαύσετε την πανοραμική θέα.
Τα δύο υπνοδωμάτια είναι εξοπλισμένα με ενσωματωμένες ντουλάπες με κομψές ξύλινες λαβές και μοιράζονται ένα κομψό μπάνιο με πλυντήριο, ντουλάπα λευκών ειδών και καρότσι πλυντηρίου. Και τα δύο υπνοδωμάτια έχουν τα δικά τους μπαλκόνια, προσφέροντας επιπλέον χώρο και ιδιωτικότητα, ιδανικά για χαλάρωση.
Το διαμέρισμα περιλαμβάνει αποθήκη 8,20 τετραγωνικών μέτρων στο υπόγειο και μία θέση στάθμευσης. Το κτίριο επιδεικνύει έναν μοντέρνο, μινιμαλιστικό σχεδιασμό με μεγάλη έμφαση στη λειτουργικότητα και την άνεση. Έχει βαθμολογία A+ για ενεργειακή απόδοση, διασφαλίζοντας υψηλά πρότυπα ενεργειακής απόδοσης.
Η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι εμφανής παντού, με εσωτερικά κουφώματα και ντουλάπια κουζίνας CMS και ευρωπαϊκά πλακάκια για δάπεδα, μπάνια και κουζίνες, επιλεγμένα από τον ιδιοκτήτη ή τον αρχιτέκτονα. Τα είδη υγιεινής είναι της IDEAL STANDARD. Στα πρόσθετα χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται κλιματισμός με αντλία θερμότητας και κάμερα κουδουνιού για βελτιωμένη ασφάλεια.
Αυτό το πολυτελές διαμέρισμα προσφέρει ένα μείγμα μοντέρνας αρχιτεκτονικής, πολυτελείς ανέσεις και εκπληκτική θέα στη θάλασσα, παρέχοντας ένα μοναδικό και φιλόξενο περιβάλλον διαβίωσης στην καρδιά της Χαλέπας.

ID ΑΚΙΝΗΤΟΥ: 04-7782.
Ktimatoemporiki Real Estate
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2150000250, 2821056600
Email: info@ktimatoemporiki.gr
Website: https://ktimatoemporiki.gr
Merkmale
Art
Wohnung | Luxusimmobilienklasse
Vertrag
Verkauf | Zinsgrundstück
Etage
3
Aufzug
Nein
Fläche
84 m²
Zimmer
2
Schlafzimmer
2
Badezimmer
1
Möbliert
Nein
Balkon
Nein
Garage, parkplätze (auto)
1 parkplatz(e)
Andere Merkmale
  • Gepanzerte Tür
Preisinformationen
Preis
€ 337.000
Preis pro m²
4.012 €/m²
Energieeffizienz

Energieverbrauch

A+

Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+10 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren