1/22

Einfamilienhaus Κάλλας Μαρίας 16 57001, Zentrum, Thermi

ThermiΚάλλας Μαρίας 16 57001
€ 500.000
4 Zimmer
220 m²
3+ Badezimmer
Aufzug
Balkon
Möbliert

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 01.08.2024
Beschreibung

Referenz: 1-456

ΘΕΡΜΗ ΠΩΛΕΙΤΑΙ εξαιρετική γωνιακή μονοκατοικία συνολικής επιφάνειας 220μ², περίπου, με ανοιχτωσιά,ενταγμένη σε ένα εξαιρετικά φροντισμένο συγκρότημα κατοικιών διαμορφωμένο με δέντρα, θάμνους και φυτά, προσφέροντας μια τελείως ξεχωριστή και ιδιαίτερη ποιότητα ζωής στους ενοίκους.
- Η κατοικία εκτείνεται σε τρία επίπεδα με εσωτερικό κλιμακοστάσιο και ανελκυστήρα τριών στάσεων. Το 1ο επίπεδο- υπόγειο 110μ², είναι διαιρεμένο σε δύο τμήματα, από τα οποία τα 40μ² χρησιμοποιούνται ως χώρος στάθμευσης, ενώ τα υπόλοιπα 70μ² χρησιμοποιούνται ως χώρος φιλοξενίας (playroom) ο οποίος διαθέτει ένα άνετο μπάνιο. Πάνω από το υπόγειο, είναι το ισόγειο εμβαδού 70μ² (2ο επίπεδο), όπου η κύρια είσοδος καθώς και μια δευτερεύουσα, βρίσκεται η χωριστή κουζίνα, η τραπεζαρία, ένα μεγάλο καθιστικό με το καλαίσθητο τζάκι και μεγάλα ανοίγματα που λούζουν με φως όλο το χώρο κι ένα WC επισκεπτών. Καθώς κινείται κανείς μέσα σε ένα τέτοιο περιβάλλον, οι παραστάσεις του μεταβάλλονται και ανακαλύπτει συνεχώς νέες προοπτικές. Το τρίτο (3ο) επίπεδο περιλαμβάνει ένα υπνοδωμάτιο με ατομικό λουτρό και βεστιάριο (master bedroom), και τα άλλα δύο (2) ευρύχωρα υπνοδωμάτια με τις ντουλάπες τους ,καθώς κι ένα πολύ άνετο λουτρό. Άνωθεν του 3ου επιπέδου είναι το δώμα 70² στο οποίο υπάρχει ένα υδρομασάζ Jacuzzi ένα από τα πιο ολοκληρωμένα και πολυχρηστικά βοηθήματα για την επίτευξη ευεξίας.

-Η χωροταξική τοποθέτηση του κτιρίου, ο ιδανικός προσανατολισμός στο οικόπεδο εμβαδού 220μ², είναι τέτοια ώστε να αφήνει ζωτικό χώρο για ανάπαυση, ψυχαγωγία, εκδηλώσεις αλλά και ιδιωτικότητα. Κατασκευάστηκε το 2014 αλλά μόλις το 2017 ολοκληρώθηκε ο εσωτερικός διάκοσμος με περίτεχνα, επώνυμα ακριβά δομικά υλικά , για να ικανοποιούν τις απαιτήσεις της σύγχρονης αισθητικής. Η εσωτερική οργάνωση και διαρρύθμιση των επί μέρους χώρων, είναι μελετημένη ώστε να προσφέρει τη βέλτιστη χρήση των εσωτερικών χώρων.
-Ειδικότερα, η κουζίνα είναι ιταλικής σχεδίασης και προέλευσης (Scavolini) με εκλεπτυσμένα και καινοτόμα φινιρίσματα, ο πάγκος είναι τεχνογρανίτης από την Neolith, οι ηλεκτρικές συσκευές (ηλεκτρική κουζίνα FRANKE με επαγωγικές εστίες, ψυγείο – ντουλάπα LG θα παραμείνουν στο ακίνητο) είναι σχεδόν καινούριες, αν ζητηθεί θα μείνουν ακόμα και τα έπιπλα των δωματίων, όλα Bed & Bath και υπό προϋποθέσεις και άλλα αντικείμενα της οικοσκευής.Διαθέτει ενδοδαπέδια θέρμανση αυτόνομη αερίου,κουφώματα αλουμινίου θερμοηχωμονωτικά,τζακούζι,συναγερμό,σίτες,θυροτηλεόραση ,κλειστή θέση στάθμευσης για 2 αυτοκίνητα,ασανσέρ,2 πόρτες ασφαλείας,ντουλάπες,τζάκι,ac.
-Η μονοκατοικία βρίσκεται περίπου 1.000 μέτρα από το κέντρο του οικισμού της Θέρμης, 5,5 χιλιόμετρα από το διεθνές αεροδρόμια «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» της Θεσσαλονίκης,κοντά σε καταστήματα,ιδιωτικά σχολεία και άμεση πρόσβαση σε κεντρικές αρτηρίες.
--Η εταιρία Proterra real estate και όλοι οι συνεργάτες της λειτουργούν βάσει της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί μεσιτείας. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο εντολέας .Με την υπόδειξη του ακινήτου κρίνεται απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και το ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2311-180-264.
-H ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ.
-WWW.PROTERRA.GR
Merkmale
Art
Einfamilienhaus | Luxusimmobilienklasse
Vertrag
Verkauf
Etage
Zwischengeschoss
Aufzug
Ja
Fläche
220 m²
Zimmer
4
Schlafzimmer
3
Badezimmer
3+
Möbliert
Ja
Balkon
Ja
Garage, parkplätze (auto)
1 in lager/garage
Heizung
Unabhängige heizung, fußbodenheizung, methan betrieben
Andere Merkmale
  • Alarmanlage
  • Kamin
  • Satellitenfernsehen
  • Straßenseite
  • Gepanzerte Tür
Preisinformationen
Preis
€ 500.000
Preis pro m²
2.273 €/m²
Kostendetails
Eigentumswohnungskosten
€ 10/Monat
Energieeffizienz
  • Baujahr

    2014
  • Zustand

    Neu / Im Bau
  • Heizung

    Unabhängige heizung, fußbodenheizung, methan betrieben
  • Energieausweis

    Auf Zertifizierung wartend
Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+19 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren