Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
1/3
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι

Geschäft - Gewerbeflächen zur Verkauf

KallitheaΚαλλιθέα
€ 270.000
Anlageobjekt Ja
226 m²
1 Badezimmer

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 07.08.2024
Beschreibung

Referenz: 1082375

Προσφέρεται μια σπουδαία επενδυτική ευκαιρία στη περιοχή της Καλλιθέας! Το κατάστημα, με επιφάνεια 226 τμ, ισόγειο και υπόγειο, πρόσφατα νοικιασμένο σε αξιόπιστη κινεζική αλυσίδα εστιατορίων εξωτερικού, προσφέρει μηνιαίο ενοίκιο €1.450, παρέχοντας απόδοση 7%. Αυτή τη στιγμή ανακαινίζεται και είναι υποκατασκευή.
Η θέση του είναι πολύ βολική με άμεση πρόσβαση σε δύο σταθμούς μετρό. Ο σταθμός μετρό Συγγρού-Φιξ είναι προσβάσιμος με τα πόδια σε μόλις 15 λεπτά, ενώ ο σταθμός του Ταύρου περίπου 17 λεπτά.
Το κατάστημα προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις που απαιτούνται για μια επιτυχημένη επιχειρηματική δραστηριότητα. Αυτές περιλαμβάνουν εγκατάσταση αερίου για κουζίνα, κλιματισμό στο ταβάνι, κάμερες ασφαλείας και συναγερμό, καθώς και συστήματα πυρασφάλειας. Επιπλέον, διαθέτει τριφασικό ρεύμα και εξαιρετική φωτεινότητα λόγω της γωνιακής θέσης του πάνω στη λεωφόρο. Όχι μόνο αυτό, αλλά έχει επίσης πλήρη έγκυρη άδεια λειτουργίας σε ισχύ. Παρέχει επίσης νομιποποιημένη χρήση πρασιάς, καθώς και δυο θέσεις στάθμευσης αγορασμένες από Δήμο.

Η τιμή πώλησης ανέρχεται στα €1.194/τμ, προσφέροντας εξαιρετική αξία για τους επενδυτές. Μη χάσετε αυτήν την ευκαιρία για μια αποδοτική επένδυση στην αναπτυσσόμενη περιοχή της Καλλιθέας.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας ,σύμφωνα με το Ν. 4072/11=4-2012 ΦΕΚ 86Α.

Για να κλείσετε ραντεβού και να το δείτε από κοντά, μπορείτε να επικοινωνήσετε στα παρακάτω στοιχεία:
Υπεύθυνος Ακινήτου: Αδραχτάς Κώστας
KW Cosmos, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2121073000, email: kwcosmos@kwgreece.gr
Merkmale
Vertrag
Verkauf | Zinsgrundstück
Art
Fläche
226 m²
Zimmer
1 badezimmer
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
Andere Merkmale
  • Alarmanlage
  • Eckposition
  • Straßenseite
Preisinformationen
Preis
€ 270.000
Preis pro m²
1.195 €/m²
Energieeffizienz

Energieverbrauch

Ζ

Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren