Zweizimmerwohnung Πάτρα, Zentrum, Patras

PatrasΠάτρα
€ 600/Monat
3 Zimmer
75 m²
1 Badezimmer
Etage 1
Aufzug
Balkon

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 30.07.2024
Beschreibung

Referenz: 1083444

Διαμέρισμα Προς Ενοικίαση, όροφος: 1ος, στην περιοχή: Πάτρα- Κέντρο. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 75 τ.μ.. Αποτελείται από: 2 Υ/Δ, 1 μπάνιο, 1 κουζίνα, 1 σαλόνι. Διατίθεται Κλιματισμός, έχει κουφώματα Αλουμινίου με Διπλά τζάμια, και τα δάπεδα είναι Μάρμαρο και Μωσαϊκό. Είναι Ανακαινισμένο (νέες ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, νέα πόρτα ασφαλείας, καινούριες εντοιχισμένες ντουλάπες), βρίσκεται κοντά σε Συγκοινωνίες, Πλατεία, Super Market, Εμπορικό Κέντρο, Κέντρο Πόλης, Πανεπιστήμιο. Το ακίνητο είναι Προσόψεως, Φωτεινό. Είναι κατάλληλο για 2 Φοιτητές (αδέρφια). Τιμή: €600.

Το γραφείο μας παρέχει δανειοληπτικές και συμβολαιογραφικές υπηρεσίες, συμβουλευτική και προσφορές σε ασφαλιστικά πακέτα και στην παροχή ηλεκτρικής ενέργειας. Για περισσότερα ακίνητα επισκεφθείτε την σελίδα μας https://www.intrustrealestate.gr/ και για τις υπόλοιπες υπηρεσίες μας https://intrustsolutions.gr/

Σύμφωνα με τον Ν4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α Άρθρο 197 παρακαλείσθε να έχετε την αστυνομική σας ταυτότητα και τον ΑΦΜ σας για την υπόδειξη του ακινήτου.
Merkmale
Art
Wohnung
Vertrag
Miete
Etage
1
Aufzug
Ja
Fläche
75 m²
Zimmer
3
Schlafzimmer
2
Badezimmer
1
Möbliert
Nein
Balkon
Ja
Andere Merkmale
  • Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
  • Straßenseite
  • Gepanzerte Tür
Preisinformationen
Preis
€ 600/Monat
Preis pro m²
8 €/m²
Kostendetails
Kaution
Nicht angegeben
Energieeffizienz
  • Baujahr

    1972
  • Zustand

    Modernisiert
  • Energieausweis

    Auf Zertifizierung wartend
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren