Gebäude zur Verkauf

ChalandriΧαλάνδρι
€ 820.000
5+ Zimmer
375 m²
3+ Badezimmer

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 31.07.2024
Beschreibung

Referenz: 1063330

Όμορφο γωνιακό πενταώροφο κτίριο (375 τ.μ.), που βρίσκεται σε μια πλατεία που κοσμείται από ένα πάρκο, 300 μέτρα από τη λεωφόρο Κηφισιάς, χτισμένο το 1995 σε οικόπεδο 226 τ.μ.
Αυτό το κτίριο βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία 15 λεπτά από την Αθήνα, με υπέροχη θέα στο πάρκο, και είναι κατάλληλο τόσο για κατοικία όσο και για επαγγελματική χρήση! Κάθε όροφος έχει τον δικό του τίτλο ιδιοκτησίας (5) και δεν υπάρχει εσωτερική σκάλα μεταξύ των ορόφων. Η πρόσβαση παρέχεται μέσω του κλιμακοστασίου της πολυκατοικίας .
Το 6-επιπεδα κτίριο περιλαμβάνει ένα υπόγειο με γκαράζ για 2/3 αυτοκίνητα, 3 κελάρια, λεβητοστάσια και μηχανολογικό εξοπλισμό ανελκυστήρα. Το υπερυψωμένο ισόγειο περιλαμβάνει ιατρείο ή μικρό διαμέρισμα 64 τ.μ. με ξεχωριστή είσοδο: 3 δωμάτια, μια μικρή κουζίνα και ένα ανακαινισμένο μπάνιο. Ο 1ος- 2ος- 3ος όροφος: 3 φορές 84 τ.μ., αποτελούν σήμερα μια τριώροφη κατοικία 254 τ.μ., η οποία είναι μισθωμένη μέχρι την 1η Ιουλίου 2025 και υπάρχει επίσης ένα μικρό διαμέρισμα στην ταράτσα 38 τ.μ. με δική του βεράντα 45 τ.μ. Το ακίνητο διαθέτει επίσης έναν μικρό κήπο και, εκτός από το γκαράζ, δύο ιδιωτικές θέσεις στάθμευσης έξω από το κτίριο.
Η γειτονιά του Ριζαρειου είναι ένα καταπράσινη, ήσυχη και φιλική προς την οικογένεια μέρος. Στο μέλλον θα εξυπηρετείται από την επέκταση της γραμμής 4 του μετρό, η οποία θα εκτείνεται κατά μήκος της Λεωφόρου Κηφισιάς μέχρι τη διασταύρωση με την Αττική οδό . Το ακίνητο αυτό βρίσκεται σε απόσταση 1χλμ. από το ζωντανό κέντρο του Χαλανδρίου, με εύκολη πρόσβαση στη Λεωφόρο Κηφισίας, τον αυτοκινητόδρομο Αττικής, το Mall of Athens, την επιχειρηματική περιοχή του Αμαρουσίου και το μελλοντικό καζίνο. Τα δημόσια σχολεία, τα και οι παιδικές χαρές βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια. Τα καλύτερα ιδιωτικά σχολεία των βορείων προαστίων και τα διεθνή σχολεία, συμπεριλαμβανομένης του γαλλικού σχολείου, είναι προσβάσιμα σε μόλις 12-16 λεπτά με το αυτοκίνητο. Mobilia Real Estate, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2107563200, email: info@mobilia.gr, website: www.mobilia.gr
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Gebäude
Fläche
375 m²
Zimmer
5+ zimmer, 3+ badezimmer
Gesamte Gebäudestockwerke
6 Stockwerke
Parkplätze (Auto)
1 in lager/garage
Andere Merkmale
  • Alarmanlage
  • Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
  • Kamin
  • Straßenseite
  • Gepanzerte Tür
Preisinformationen
Preis
€ 820.000
Preis pro m²
2.187 €/m²
Energieeffizienz
  • Baujahr

    1995
  • Heizung

    Unabhängige heizung, methan betrieben
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren