1/8

Bauland zur Verkauf

FreΒάμου-Φρε, 730 07, Φρες
€ 35.000
490 m²

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 10.09.2024
Beschreibung

Referenz: 2-159



Χαρακτηριστικά: Εντός οικισμού, επίπεδο, επιτρεπόμενο ύψος κτιρίου 7,5μ συν στέγη, διαθέτει πρόσοψη 20 μέτρα σε ασφαλτοστρωμένη Δημοτική οδό, βάθος περίπου 25 μέτρα. Στα όρια του οικοπέδου υπάρχουν ήδη τα απαραίτητα δίκτυα ρεύματος και νερού για μελλοντική εύκολη σύνδεση.

Θέα ύπαιθρο/βουνό.

Η περιοχή συνδέεται τακτικά με δρομολόγια ΚΤΕΛ με την πόλη.

Τα Πεμόνια είναι χωριό και έδρα ομώνυμης κοινότητας του δήμου Αποκορώνου στην περιφερειακή ενότητα Χανίων της Κρήτης. Απέχουν 29 χιλιόμετρα από τα Χανιά και είναι κτισμένα σε υψόμετρο 210 μ. στους πρόποδες των Λευκών Ορέων. Η οικονομία του χωριού είναι κυρίως αγροτική, με καλλιέργειες ελιών και αμπελιών, ενώ υπάρχουν και δύο βιοτεχνίες κατασκευής επίπλων.
Τα κοντινά χωριά είναι πολύ εντυπωσιακά με πολλούς παραδοσιακούς ξενώνες και γραφικά τοπία. Στο κέντρο του Φρε, το οποίο απέχει περίπου 2 χλμ από το οικόπεδο, θα βρείτε εστιατόρια, καφενεία και μίνι μάρκετ. Οι κωμοπόλεις του Βάμου και των Βρυσών, όπου θα βρείτε αρκετά καταστήματα, τράπεζες, σούπερ μάρκετ και άλλα, βρίσκονται σε απόσταση περίπου 10 και 15 λεπτά οδήγησης, αντίστοιχα. Η τοποθεσία, η οποία είναι πνιγμένη στο πράσινο και ενδείκνυται για έναν ήρεμο τρόπο ζωής μέσα στη φύση, εξυπηρετεί στο να εξερευνήσετε τα ωραία χωριά και τις παραλίες του Αποκόρωνα.


Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Bauland
Fläche
490 m²
Straßenzufahrt/zahlungspflichtiges Wegerecht
Auf der Autobahn
Andere Merkmale
  • Darstellung Norden, Osten
Preisinformationen
Preis
€ 35.000
Preis pro m²
71 €/m²
Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+5 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren