1/22

Einfamilienvilla, neu, 95 m², Eleios - Pronnoi, Kefalonia

Kefalonia
€ 390.000
1 Zimmer
95 m²
Nein Aufzug
Möbliert

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 31.07.2024
Beschreibung

Referenz: Ε-19

Ακριβώς έξω από το χωριό Πλατειές βρίσκεται αυτή η ολοκαίνουργια διώροφη βίλα 95 τ.μ. με τη δική της πισίνα, πρόκειται για ένα πολυτελές καταφύγιο με όλες τις ανέσεις.

Ένα άνετο καθιστικό με μοντέρνα επίπλωση σας καλωσορίζει στο εσωτερικό της, η μοντέρνα, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα της στον ίδιο χώρο, όπου μπορείτε να ετοιμάσετε τα γεύματα και ποτά σας για να τα απολαύσετε στο ζεστό μεσογειακό περιβάλλον. Δύο μεγάλα και φωτεινά υπνοδωμάτια, το καθένα με το δικό τους μπάνιο προσφέρουν το τέλειο σενάριο για μια ξεκούραστη διαμονή. Όλα αυτά ολοκληρώνονται από τους εντυπωσιακούς πλακόστρωτους εξωτερικούς χώρους και τη διαμόρφωση τους όπου ακολουθεί ένα εξαιρετικά μοντέρνο στυλ με minimal γραμμές και την υπέροχη πισίνα 55 τ.μ. με υπερχείλιση και τζακούζι, που δίνει την εντύπωση ότι επιπλέει ακριβώς πάνω από το καταγάλανο ωκεανό. Αυτό πρέπει να είναι το καλύτερο κομμάτι ενός ελληνικού νησιού, απλά για να κάθεστε και να χαλαρώνετε επί ώρες περιτριγυρισμένοι από αυτό το γαλήνιο σκηνικό.

Ωστόσο, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ότι αυτή η βίλα, με την τέλεια τοποθεσία, την όμορφη αρχιτεκτονική και τις υπέροχες ανέσεις αποτελεί την τέλεια επιλογή τόσο για μια ιδιωτική εξοχική κατοικία, όσο και για μια έξυπνη επένδυση, γιατί έχει ήδη καθιερωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα ως ένα επιτυχημένο ενοικιαζόμενο ακίνητο για τους καλοκαιρινούς μήνες. Ενεργειακή κλάση Γ, Επιπλωμένο, Θέα Θάλασσα, Κλιματισμός
Merkmale
Art
Einfamilienvilla
Vertrag
Verkauf
Etage
Erdgeschoss
Stockwerke im Gebäude
2
Aufzug
Nein
Fläche
95 m²
Zimmer
1
Schlafzimmer
1
Möbliert
Ja
Balkon
Nein
Garage, parkplätze (auto)
1 parkplatz(e)
Preisinformationen
Preis
€ 390.000
Preis pro m²
4.105 €/m²
Energieeffizienz

Energieverbrauch

Γ

Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+19 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren