Θέα από μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος
Πισίνα
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
1/25
Εξωτερικός χώρος
Πισίνα

Einfamilienvilla Spartià, Greece, Leivatho, Kefalonia

KefaloniaSpartià, Greece
€ 950.000
5 Zimmer
262 m²
3+ Badezimmer
Nein Aufzug
Balkon
Keller

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 22.08.2024
Beschreibung

Referenz: 1-1727

Κωδικός ακινήτου: 1-1727 - Κεφαλονιά Λειβαθώς Σπαρτιά ΠΩΛΕΙΤΑΙ βίλα 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 262 τ.μ. σε οικόπεδο 1700 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 2 μπάνια και 2 WC. Είναι κατασκευασμένη το 2009 και διαθέτει θέρμανση ενδοδαπέδια - πετρέλαιο, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από μάρμαρο και ξύλο, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, αποθήκη , κήπο, τζάκι, πισίνα, A/C, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σκαλιά εισόδου, BBQ, κεραμοσκεπή, laundry room, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 38 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 800 μέτρα απόσταση από πόλη 9000 μέτρα απόσταση από χωριό 700 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 6000 μέτρα - Τιμή: 950.000 € (Κωδικός γραφείου 1-1727 ΣΠΑΡΤΙΑ - SPARTIA)
Στο πανέμορφο νησί της Κεφαλονιάς  και συγκεκριμένα στα Σπαρτιά, διατίθεται προς πώληση μια πολυτελής, διώροφη βίλα συνολικού εμβαδού 262 τ.μ. σε ένα εκπληκτικό οικόπεδο 1.700 τ.μ., που απολαμβάνει θέα στην πανέμορφη νότια ακτογραμμή. Πρόκειται για ένα ακίνητο εξαιρετικής κατασκευής και υψηλής αισθητικής που εκτείνεται σε τρία επίπεδα:  υπόγειο, ισόγειο και α΄ όροφο. 

Το ισόγειο αποτελείται από σαλοτραπεζαρία με τζάκι, κουζίνα, 1 master υπνοδωμάτιο και 1 κοινόχρηστο μπάνιο.  Η εσωτρική σκάλα μας οδηγεί στον επάνω όροφο που συναντάμε 3 υπνοδωμάτια (το 1 master) και 1 επιπλέον μπάνιο.  Το υπόγειο χρησιμοποιείται ως αποθηκευτικός χώρος - laundry room με νεροχύτη. 

Τα δωμάτια είναι ευρύχωρα και φωτεινά με μεγάλα ανοίγματα.  Το δάπεδο του ισογείου είναι από μάρμαρο και ξύλο, ενώ του πρώτου ορόφου από ξύλο.  Η διαβίωση είναι άνετη και πολυτελής αφού το ακίνητο διαθέτει ενδοδαπέδια θέρμανση σε συνδυασμό με το τζάκι του σαλονιού για το χειμώνα και κλιματιστικά σώματα για το καλοκαίρι. 

Η θέα στον κήπο και στην θάλασσα είναι εντυπωσιακή τόσο από τις βεράντες του επάνω ορόφου, όσο και από τα μεγάλα ανοίγματα του ισογείου.  Το σαλόνι καταλήγει σε μια ευρύχωρη σκεπαστή βεράντα και στη συνέχεια στην πανέμορφη πισίνα υπερχείλισης εμβαδού 46 τ.μ. που συνορεύει με κιόσκι για χαλάρωση και δροσιά.  Επιπλέον, σε ξεχωριστή θέση στο οικόπεδο συναντάμε στεγασμένο χώρο BBQ με ξυλόφουρνο και εξωτερική  μαρμάρινη τραπεζαρία καθώς και θέση στάθμευσης με πέργκολα.

Πρόσθετα χαρακτηριστικά του ακινήτου:

- Σύστημα πυρασφάλειας
- Δεξαμενή βρόχινου νερού που συνδέεται με το σύστημα πυρασφάλειας
- Ηλεκτρικά ρολά με κουμπιά χειρισμού
- Εντοιχιζόμενο σύστημα ηλεκτρικής σκούπας
- Ηλεκτρική αυλόπορτα
- Στεγασμένες βεράντες, αυλές πισίνας, φύτευση (γκαζόν)
 
Πρόκειται για ένα άρτιο ακίνητο που προσφέρεται είτε για μόνιμη είτε για τουριστική κατοικία.  Τα Σπαρτιά είναι είναι ένα χωριό με ιδιαίτερη φυσική ομορφιά και πλούσια πολιτιστική παράδοση.  Η θέση του είναι στρατηγική αφού τοποθετείται μερικά χιλιόμετρα από το Αργοστόλι, το αεροδρόμιο αλλά και τις πολλές και πανέμορφες παραλίες της νότιας Κεφαλονιάς.


Merkmale
Art
Einfamilienvilla | Luxusimmobilienklasse
Vertrag
Verkauf
Aufzug
Nein
Fläche
262 m²
Zimmer
5
Schlafzimmer
4
Badezimmer
3+
Möbliert
Nein
Balkon
Ja
Heizung
Zentralheizung, fußbodenheizung, diesel betrieben
Andere Merkmale
  • Kamin
  • Pool
  • Gepanzerte Tür
Preisinformationen
Preis
€ 950.000
Preis pro m²
3.626 €/m²
Energieeffizienz
  • Baujahr

    2009
  • Heizung

    Zentralheizung, fußbodenheizung, diesel betrieben
  • Energieausweis

    Auf Zertifizierung wartend
Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+22 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren