1/25

Studio-Wohnung Φιλώτα 11, 653 02 Καβάλα, Zentrum, Kavala

KavalaΦιλώτα 11, 653 02 Καβάλα
€ 87.000
2 Zimmer
46 m²
1 Badezimmer
Etage 0
Möbliert

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 05.08.2024
Beschreibung

Referenz: EK-7247271

Το ισόγειο μικρό διαμέρισμα των 46,31τμ με μονάδα θέρμανσης - ψύξης 24.000 BTU που μέσω σύγχρονου καναλιού αεραγωγών δίνει ψύξη - θέρμανση σε κάθε χώρο της κατοικίας (σαλόνι-κουζίνα, κρεββατοκάμαρα και Wc-Ντουζ) απέχει λιγότερο από 100 μέτρα από το κεντρικότερο σημείο της Ομόνοιας καθώς η είσοδος της οικοδομής είναι πριν την Πτολεμαίου.

Εκτός από την εύκολη δυνατότητα στάθμευσης κοντά παρέχει την δυνατότητα χρήσης του κοινόχρηστου χώρου της οικοδομής (έχει διαμορφωθεί μια μικρή αυλή με πλακάκια, νερό, ρεύμα και πόρτα εισόδου - εξόδου σε στενό δρομάκι που καταλήγει στον πλαϊνό δρόμο (2 έξοδοι)

Πέρα από την ριζική ανακαίνιση το 2022 (πατώματα, κουζίνα, μπάνιο όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες) αλλάχθηκαν η ηλεκτρολογική (νέος πίνακας) και η υδραυλική εγκατάσταση όλα από εξειδικευμένους τεχνίτες.

Φυσικά πόρτα ασφαλείας (φωτο) δύο μπαλκονόπορτες με διπλά τζάμια & τριπλά τζάμια με εγγύηση καλής λειτουργίας έως 2032, ρολό συσκότισης και κουνουπιέρα, παρέχουν ιδανικές συνθήκες διαβίωσης.
Μοντέρνα ντουλάπια κουζίνας , ηλεκτρικός φούρνος με κεραμική εστία, δίπορτο ψυγείο , πλυντήριο - στεγνωτήριο (!!!) ΒΕΚΟ με επέκταση της 5ετούς εγγύησης για τα Inverter motor & compressor έως 20/6/2032 .
ΟΛΑ τα έπιπλα που εμφανίζονται ανήκουν στον ιδιοκτήτη (στο ακίνητο)

Όλα κοντά , μετακίνηση στο κέντρο χωρίς ανάγκη χρήσης μεταφορικού μέσου, χωρίς σκαλάκια. Μια ήσυχη,φιλική γειτονιά σε μια μικρή οικοδομή με μηνιαίο κόστος κοινοχρήστων 10€.

Είναι ξεκάθαρα ένα ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΑΚΙΝΗΤΟ και ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ στο ΧΕΡΙ : (καμία απολύτως αναγκαία εργασία του/των αγοραστών)

Με τιμή αγοράς 87.000€ έχετε ΑΜΕΣΑ μια απόδοση 4,5% λαμβάνοντας υπ' όψιν ότι το ακίνητο είναι μισθωμένο με πρόσφατο μισθωτήριο σε ένα εργαζόμενο (και οι δύο) ζευγάρι για 330€ /μήνα μέχρι 30/***/*******.Ταυτόχρονα οι ενοικιαστές - βάσει έγγραφου μισθωτηρίου - βαρύνονται πλέον των άλλων (ΔΕΗ, νερό, κοινόχρηστα, ΤΑΠ) και για την ετήσια συντήρηση του καναλάτου κλιματιστικού (αποκλειστικά από τον εγκαταστάτη) . Η πληρωμή γίνεται σταθερά την 1η κάθε μήνα.

Η επιλογή της εκμετάλλευσης με ΣΤΑΘΕΡΗ μακροχρόνια μίσθωση με βέβαια είσπραξη ήταν συνειδητή επιλογή καθώς λόγω της μακροχρόνιας επαγγελματικής μου εμπειρίας έγινα κοινωνός των προβλημάτων και των ευθυνών που επωμίζονται οι ιδιοκτήτες στις διάφορες μορφές επενδυτικής αξιοποίησης των χρημάτων τους.

Χωρίς κόστος μεσίτη (+2% min) με πρόσφατη ηλεκτρονική ταυτότητα κτιρίου αποτελεί μια ιδιαίτερη ευκαιρία και σε συνεργασία θα βρεθεί λύση ακόμη και για αυτόν προβληματίζεται με το πόθεν έσχες.

Δεκτή φυσικά και η εξόφληση μέσω δανείου εφόσον υπάρχει προέγκριση πριν το συμβόλαιο.
Merkmale
Art
Studio-Wohnung | Luxusimmobilienklasse
Vertrag
Verkauf
Etage
Erdgeschoss
Fläche
46 m²
Zimmer
2
Schlafzimmer
1
Badezimmer
1
Möbliert
Ja
Balkon
Nein
Heizung
Zentralheizung, stromversorgung
Andere Merkmale
  • Gepanzerte Tür
Preisinformationen
Preis
€ 87.000
Preis pro m²
1.891 €/m²
Kostendetails
Eigentumswohnungskosten
€ 10/Monat
Energieeffizienz

Energieverbrauch

Ζ

Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+22 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren

Privatperson