1/25

Einzimmerwohnung ausgezeichneter Zustand, Erdgeschoss, Episkopi, Ierapetra

Ierapetra
€ 550/Monat
2 Zimmer
60 m²
1 Badezimmer
Etage 0
Nein Aufzug
Balkon
Möbliert

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 09.08.2024
Beschreibung

Referenz: CK-118

Ενοικιάζεται γοητευτική Κρητική Εξοχική Κατοικία, πλήρως επιπλωμένη και εξοπλισμένη αποκλειστικά για μακροχρόνια μίσθωση. Είναι πρόσφατα ανακαινισμένη αλλά διατηρώντας τον απολαυστικό αρχικό της χαρακτήρα, αυτή οι κατοικία βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία στη φυσική Νοτιοανατολική Κρήτη. Το εξοχικό των 60 τ.μ. βρίσκεται στην καρδιά του χωριού "Κάτω Χωριό", μόλις 7 χιλιόμετρα από τη νοτιότερη πόλη της Ευρώπης "Ιεράπετρα"(1.15' από το αεροδρόμιο Ηρακλείου).

Ο χώρος:
Φιλοξενεί 4 άτομα με άνεση, συνδυάζοντας έξυπνα ένα διπλό κρεβάτι, καλυμμένο με κουβούκλιο από ημιώροφο από μασίφ ξύλο, που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 2 άτομα σε 2 μονά κρεβάτια. Αυτός ο κατά παραγγελία ημιώροφος είναι προσβάσιμος μέσω ξύλινων σκαλοπατιών φιλικών προς τα παιδιά, που ανεβαίνουν σε ένα πλοίο όπως το κατάστρωμα, ιδανικό για «μικρούς ανθρώπους» (λόγω του ύψους του δαπέδου έως της οροφής). Ένα μοντέρνο ιδιωτικό μπάνιο προσφέρει σε όλους, συνδυάζοντας τη λειτουργικότητα με τη γοητεία – ιδανική για οικογένειες! Ένας καναπές-κρεβάτι στο σαλόνι προσθέτει αυτό το φινίρισμα, το πέμπτο επιπλέον κρεβάτι.
• Ένας μεγάλος ενιαίος χώρος διαθέτει τραπεζαρία 6 ατόμων, μοντέρνα, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και καθιστικό με σόμπα που καίει ξύλο, καθιστώντας αυτό το εξοχικό ένα ευπρόσδεκτο καταφύγιο σε όλες τις εποχές.
•Μια αυλή βρίσκεται μπροστά από αυτό το εξοχικό σπίτι, προσφέροντας άμεση εξωτερική χαλάρωση όπου μπορεί κάποιος να απολαύσει την ηρεμία.

Το σπίτι βρίσκεται σε απόσταση 150 μέτρων από την γραφική κεντρική πλατεία του χωριού με τα πελώρια πλατάνια, τους ευκάλυπτους, τα πεύκα, και βέβαια τις ταβέρνες που λειτουργούν. και είναι κατάλληλο για αυτούς τους οποίους επιζητούν την ηρεμία και την χαλάρωση. Σε κοντινή απόσταση μπορείτε να βρείτε μερικές από τις ωραιότερες παρθένες παραλίες της ανατολικής Κρήτης. Τιμή ενοικίασης για αυτό το εξαιρετικό ακίνητο 550 Ευρώ μηνιαίως. Στην τιμή ενοικίασης δεν περιλαμβάνεται το κόστος ηλεκτρικού ρεύματος και το Wi-Fi.
Merkmale
Art
Wohnung
Vertrag
Miete
Etage
Erdgeschoss
Stockwerke im Gebäude
1
Aufzug
Nein
Fläche
60 m²
Zimmer
2
Schlafzimmer
1
Badezimmer
1
Möbliert
Ja
Balkon
Ja
Heizung
Unabhängige heizung
Andere Merkmale
  • Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Holz
  • Straßenseite
  • Gepanzerte Tür
Preisinformationen
Preis
€ 550/Monat
Preis pro m²
9 €/m²
Kostendetails
Kaution
Nicht angegeben
Energieeffizienz

Energieverbrauch

Η

Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+22 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren