Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
1/2
Εσωτερικοι χώροι

Einzimmerwohnung Χανιά, Zentrum, Chania

ChaniaΧανιά
€ 182.211
2 Zimmer
47 m²
1 Badezimmer
Etage 1
Nein Aufzug
Balkon
Keller

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 10.08.2024
Beschreibung

Referenz: 1082055

Προς πώληση υπό κατασκευή διαμέρισμα πρώτου ορόφου στην περιοχή της Νέας Χώρας.

Το διαμέρισμα έχει εμβαδόν 47 τ.μ. και αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο, κουζίνα και σαλόνι, ενώ διαθέτει και μία θέση στάθμευσης στην πιλοτή.

Η εξαιρετικής ποιότητας κατασκευής και σε μια καταπληκτική τοποθεσία το καθιστά ιδανικό για επενδυτικούς σκοπούς.

Το διαμέρισμα αυτό προσφέρει μια σειρά από σύγχρονες ανέσεις. Πιο συγκεκριμένα, διαθέτει ατομική θέρμανση, που επιτρέπει στον κάτοικο να ελέγχει τη θερμοκρασία του χώρου του σύμφωνα με τις ανάγκες του. Τα κουφώματα αλουμινίου είναι ανθεκτικά και προσφέρουν εξαιρετική μόνωση, συμβάλλοντας στην ενεργειακή απόδοση του ακινήτου. Με πλακάκια στα δάπεδα, το διαμέρισμα συνδυάζει λειτουργικότητα και εύκολη συντήρηση.

Η νεόδμητη κατάσταση του διαμερίσματος διασφαλίζει ότι οι χώροι είναι μοντέρνοι και κατασκευασμένοι με βάση τα τελευταία πρότυπα ποιότητας. Επιπλέον, το ενεργειακό πιστοποιητικό Α++ υποδεικνύει ότι το ακίνητο είναι ιδιαίτερα ενεργειακά αποδοτικό, κάτι που προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα στους κατοίκους.

Το διαμέρισμα είναι κοντά σε συγκοινωνίες, πάρκο, παραλία, σχολείο, σούπερ μάρκετ και κέντρα διασκέδασης ενώ απέχει μόλις 1 χιλιόμετρο από το κέντρο των Χανίων, 500 μέτρα από την παραλία της Νέας Χώρας, 7 χιλιόμετρα από το λιμάνι της Σούδας και 15 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο Χανίων.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο +306974341058, μέσω email στο p.prekatsakis@kwgreece.gr, ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στη διεύθυνση https://kwcp.gr.
Merkmale
Art
Wohnung
Vertrag
Verkauf | Zinsgrundstück
Etage
1
Aufzug
Nein
Fläche
47 m²
Zimmer
2
Schlafzimmer
1
Badezimmer
1
Möbliert
Nein
Balkon
Ja
Garage, parkplätze (auto)
1 parkplatz(e)
Heizung
Zentralheizung
Andere Merkmale
  • Gepanzerte Tür
Preisinformationen
Preis
€ 182.211
Preis pro m²
3.877 €/m²
Energieeffizienz

Energieverbrauch

A+

Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren