1/17

Einzimmerwohnung ausgezeichneter Zustand, vierte Etage, Porto Rafti, Markopoulo

Markopoulo
€ 160.000
2 Zimmer
52 m²
1 Badezimmer
Etage 4
Nein Aufzug
Möbliert

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 10.08.2024
Beschreibung

Referenz: 11302

Μαρκόπουλο, Πόρτο Ράφτη: Πωλείται πλήρως ανακαινισμένο Διαμέρισμα 52τ.μ. προσόψεως στον 4ο όροφο χωρίς θέρμανση. Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, 1 κουζίνα, 1 σαλόνι και μπάνιο. Είναι εξοπλισμένο, κατασκευασμένο το 1970, βαμμένο και διαθέτει θέα στη θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας, εξωτερική θέση στάθμευσης, κλιματισμό, δάπεδα από πλακάκι, τέντες, σίτες. Επιτρέπονται τα κατοικίδια.

Υπέροχο διαμέρισμα πλήρως ανακαινισμένο και επιπλωμένο το 2023. Παρέχει θεά βουνό και θάλασσα που είναι ελάχιστα μέτρα από την παραλία, Πλήρη επίπλωση με δύο μονά κρεβάτια ανατομικού στρώματος και ένα μεγάλο καναπέ στο σαλόνι που γίνεται διπλό κρεβάτι, έπιπλο σαλονιού tv, έπιπλα εξωτερικού χώρου, τραπέζι και καρέκλες κουζίνας, και πολλά άλλα. Υπάρχουν κλιματιστικά σε κάθε χώρο Α+++, εντοιχιζόμενη ηλεκτρική κουζίνα και πλυντήριο πιάτων καθώς και μεγάλο INOX ψυγείο και αυτό υψηλής ενεργειακής απόδοσης και 2 τηλεοράσεις, μια σε κάθε χώρο. Στο μπάνιο πέρα από το ολοκαίνουργιο και αυτό πλυντήριο ρούχων, τα είδη υγιεινής καθώς και το σύστημα ντους είναι και αυτά εντοιχιζόμενα. Να σημειωθεί ότι η ανακαίνιση και σε υδραυλικά και σε ηλεκτρολογικά έχουν γίνει εξ ολοκλήρου από την εγκατάσταση και όλα τα έπιπλα και ηλεκτρονικές συσκευές είναι αγορασμένες το 2023, έτος ανακαίνισης και πολλά είναι ακόμα στην εγγύηση. 

Επιπλέον χαρακτηριστικά: ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΑ ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ, ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ, ΕΠΙΠΛΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ, ΨΥΓΕΙΟ. Τιμή 160.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #11302 Ή Λύση στην Προώθηση και Ανακαίνιση Ακινήτων”
Merkmale
Art
Wohnung
Vertrag
Verkauf
Etage
4
Aufzug
Nein
Fläche
52 m²
Zimmer
2
Schlafzimmer
1
Badezimmer
1
Möbliert
Ja
Balkon
Nein
Garage, parkplätze (auto)
1 parkplatz(e)
Andere Merkmale
  • Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
  • Straßenseite
  • Gepanzerte Tür
Preisinformationen
Preis
€ 160.000
Preis pro m²
3.077 €/m²
Kostendetails
Eigentumswohnungskosten
€ 20/Monat
Energieeffizienz
  • Baujahr

    1970
  • Zustand

    Modernisiert
  • Energieausweis

    Auf Zertifizierung wartend
Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+14 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ