Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
1/5

Maisonette-Wohnung Nikiti, Nikiti, Sithonia

SithoniaNikiti
€ 230.000
4 Zimmer
93 m²
2 Badezimmer
Nein Aufzug

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 12.08.2024
Beschreibung

Referenz: HPS5131

Κωδικός ακινήτου: HPS5131 - Σιθωνία Νικήτη Nikiti ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 93 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο και WC. H κατασκευή ξεκίνησε το 2024 και διαθέτει θέα σε αστικό τοπίο, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 260 μέτρα απόσταση από πόλη 103000 μέτρα απόσταση από χωριό 20 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 88000 μέτρα - Τιμή: 230.000 € (Κωδικός γραφείου Β4)
Η Σιθωνία είναι το μαργαριτάρι της χερσονήσου Χαλκιδική που κέρδισε τη φήμη της χάρη στην μαγευτική πανέμορφη φύση της, στην καταπληκτική τιρκουάζ θάλασσα και τις παρθένες άγριες παραλίες περικυκλωμένες από το πευκοδάσος. Είναι αυτός ο συνδυασμός της θαλασσινής αύρας με τη μυρωδιά των πεύκων που κάνει τη χερσόνησο ένα αξέχαστο μέρος για χαλάρωση. Όλα τα χωριά είναι μικρά και άνετα, δεν υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία όπου μπορείτε να μείνετε, και όλα τα ακίνητα που προσφέρονται προς πώληση είναι μοναδική και όμορφη επένδυση.

Όλες οι παραλίες στην ανατολική ακτή με εκπληκτική θέα στο Άγιο Όρος είναι διαφορετικές μεταξύ τους και εκπλήσσουν με την παρθένα φύση τους. Η θάλασσα είναι πεντακάθαρη, ζεστή, ρηχή, ιδανική για τα παιδιά. Σε μικρούς κόλπους ανάμεσα στα χωριά Βουρβουρού και Σάρτη, οι πολλές μικρές παραλίες που κρύβονται πίσω από ένα πυκνό πευκοδάσος σας επιτρέπουν να ανακαλύπτετε ατελείωτα κάθε φορά νέες κρυμμένες ομορφιές. Η δυτική ακτή της χερσονήσου Σιθωνίας είναι πιο ανεπτυγμένη, με μεγάλα χωριά, οργανωμένες παραλίες και ξενοδοχεία. Είναι ένα υπέροχο μέρος για να περάσετε χρόνο σε μια ταβέρνα στην παραλία με θέα στο ηλιοβασίλεμα.

Επικοινωνήστε μαζι μας τωρα στο +30 6971 878 700 (WhatsApp, Viber).
Hellenic Property, Greek Real Estate & Investment Company, G.E.MH. №152690406000, S.M.A.TH. №2280.



Επικοινωνήστε μαζί μας, πείτε τι ακριβώς ψάχνετε και εμείς θα το βρούμε για εσάς. Μιλάμε τις γλώσσες: ελληνικά, ρωσικά και αγγλικά. Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο και οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν αλλαγή από τον ίδιο.



Για την υπόδειξη είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας σύμφωνα με τον Ν.4072/2012.
Merkmale
Art
Maisonette-Wohnung
Vertrag
Verkauf
Etage
1
Aufzug
Nein
Fläche
93 m²
Zimmer
4
Schlafzimmer
3
Badezimmer
2
Möbliert
Nein
Balkon
Nein
Andere Merkmale
  • Gepanzerte Tür
Preisinformationen
Preis
€ 230.000
Preis pro m²
2.473 €/m²
Energieeffizienz
  • Zustand

    Neu / Im Bau
  • Energieausweis

    Auf Zertifizierung wartend
Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+2 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren