Living - room
Eisodos - Kepos
Mpalkoni 1
Mpalkoni 2
Living - room
1/25
Eisodos - Kepos
Mpalkoni 1

Maisonette-Wohnung Erdgeschoss, Nea Kifisia, Kifissia

Kifissia
€ 670.000
5+ Zimmer
330 m²
3+ Badezimmer
Aufzug
Balkon
Keller

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 18.08.2024
Beschreibung

Referenz: S401

Πρόκειται για μια εξαιρετική κατοικία, ιδανική για να φιλοξενήσει άνετα μια μεγάλη οικογένεια, χάρη στους άνετους και ευρύχωρους χώρους της. Το σπίτι αυτό βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία στη Νέα Κηφισιά, προσφέροντας άμεση πρόσβαση στις κεντρικές οδικές αρτηρίες και διευκολύνοντας τη μετακίνηση προς κάθε κατεύθυνση. Έχει χρησιμοποιηθεί ελάχιστα και προσφέρεται προς πώληση λόγω μετεγκατάστασης του ιδιοκτήτη, γεγονός που το καθιστά μία από τις καλύτερες ευκαιρίες της αγοράς σε αυτή την περιοχή.

Η κατοικία αυτή, συνολικής επιφάνειας 330 τ.μ., είναι μια μεζονέτα υψηλής ποιότητας κατασκευής και βρίσκεται σε εξαιρετική θέση, κοντά σε πλατείες, σχολεία και σημαντικούς οδικούς άξονες. Το εσωτερικό της είναι φωτεινό και ευρύχωρο, με κορυφαίας ποιότητας υλικά να έχουν χρησιμοποιηθεί σε όλα τα επίπεδα της κατασκευής. Το σπίτι εκτείνεται σε τέσσερα επίπεδα, περιλαμβάνοντας ένα υπερυψωμένο ισόγειο, πρώτο και δεύτερο όροφο, καθώς και ημιυπόγειο.

Οι εσωτερικοί χώροι περιλαμβάνουν ένα ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι, μια κομψή τραπεζαρία, πέντε υπνοδωμάτια, εκ των οποίων τα τρία είναι master με δικά τους ensuite μπάνια, τέσσερα πλήρη μπάνια, ένα επιπλέον WC, δωμάτιο υπηρεσίας, playroom, κύρια κουζίνα και μία βοηθητική κουζίνα. Το σπίτι διαθέτει δρύινα πατώματα και πόρτες, ενώ ο ανατολικός προσανατολισμός του εξασφαλίζει άφθονο φυσικό φως κατά τη διάρκεια της ημέρας. Όλοι οι όροφοι συνδέονται μέσω μιας μεγάλης εσωτερικής σκάλας και ανελκυστήρα, προσφέροντας ευκολία και λειτουργικότητα στους κατοίκους.

Επιπλέον, το σπίτι είναι εξοπλισμένο με αυτόνομη θέρμανση, ηλιακό θερμοσίφωνα, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας, και υπόγειο πάρκινγκ. Ο όμορφος περιβάλλοντας κήπος προσθέτει στην αίσθηση ηρεμίας και ιδιοτικότητας, καθιστώντας την κατοικία αυτή ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και άνεση σε ένα από τα πιο περιζήτητα σημεία της Νέας Κηφισιάς.
Merkmale
Art
Maisonette-Wohnung | Luxusimmobilienklasse
Vertrag
Verkauf
Etage
Erdgeschoss
Stockwerke im Gebäude
4
Aufzug
Ja
Fläche
330 m²
Zimmer
5+
Schlafzimmer
5
Badezimmer
3+
Möbliert
Nein
Balkon
Ja
Garage, parkplätze (auto)
1 in lager/garage, 1 parkplatz(e)
Heizung
Zentralheizung, methan betrieben
Andere Merkmale
  • Alarmanlage
  • Dachgeschoss
  • Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
  • Kamin
  • Straßenseite
  • Gepanzerte Tür
Preisinformationen
Preis
€ 670.000
Preis pro m²
2.030 €/m²
Kostendetails
Eigentumswohnungskosten
€ 50/Monat
Energieeffizienz
  • Baujahr

    2002
  • Heizung

    Zentralheizung, methan betrieben
  • Energieausweis

    Auf Zertifizierung wartend
Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+22 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren

Georgios Adamopoulos