1/25

Einfamilienhaus 428 m², Renovierung notwendig, Ermoupoli, Syros

Syros
€ 1.250.000
5+ Zimmer
428 m²
3+ Badezimmer
Nein Aufzug
Balkon
Möbliert
Keller

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 21.09.2024
Beschreibung

Referenz: 3115

Αυτή η μοναδική αρχοντική κατοικία, στη ξακουστή συνοικία των Βαποριών, αποτελεί εξαιρετικό δείγμα των μεγαλοαστικών κατοικιών της Ερμούπολης στα τέλη του 19ου αιώνα και είναι χαρακτηρισμένο ως έργο τέχνης και ως ιστορικό και διατηρητέο μνημείο.
Διαθέτει  αξιόλογα αρχιτεκτονικά και μορφολογικά στοιχεία, όπως  διακοσμητικά στοιχεία στην όψη του αλλά και  ζωγραφικό διάκοσμο στο εσωτερικό του  Το αρχοντικό του ύφος ,επιδεικνύει τις ευρωπαϊκές επιρροές που χαρακτηρίζουν τον νεοκλασικό ρυθμό της Ερμούπολης εκείνης της περιόδου.
Η αρχοντική κατοικία  είναι χτισμένη σε οικόπεδο επιφάνειας 532 τμ , έχει απρόσκοπτη θέα στο Αιγαίο ακόμα και από το ισόγειο της .
Η συγκεκριμένη κατοικία έχει λειτουργήσει  και ως boutique hôtel, αδειοδοτημένη απο τον ΕΟΤ, έχοντας κατακτήσει το βραβείο "Mare Nostroum" διατηρώντας  μακρά παράδοση φιλοξενίας στην Σύρο. Ενώ είναι πολυφωτογραφημένη και ευρέώς  αναγνωρίσιμη , εφόσον οι χώροι της έχουν χρησιμοποιηθεί για κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές. 
Τα τεχνικά του χαρακτηριστικά έχουν ώς εξής: Είναι μία πολυτελής  μονοκατοικία 428τ.μ. σε 532 τ.μ. οικόπεδο , προσόψεως ,3 επιπέδων με αυτόνομη θέρμανση. Αποτελείται από 7 υπνοδωμάτια - σουίτες εκ των οποίων είναι όλα master, έχει  1 κουζίνα, 1 σαλόνι, Κήπο και 8 μπάνια. Είναι νεοκλασική, επιπλωμένη, εξοπλισμένη,  κατασκευασμένη το 1900 και διαθέτει θέα στη θάλασσα, δάπεδα από ξύλο. Το ακίνητο χρειάζεται μερική ανακαίνηση και συντήρηση.
 

Το ακίνητο προτείνεται ως επενδυτικό. Είναι ιδανικό για επαγγελματική χρήση. Τιμή 1.250.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #3115
Merkmale
Art
Einfamilienhaus | Luxusimmobilienklasse
Vertrag
Verkauf | Zinsgrundstück
Etage
Erdgeschoss
Aufzug
Nein
Fläche
428 m²
Zimmer
5+
Schlafzimmer
7
Badezimmer
3+
Möbliert
Ja
Balkon
Ja
Heizung
Zentralheizung
Andere Merkmale
  • Straßenseite
Preisinformationen
Preis
€ 1.250.000
Preis pro m²
2.921 €/m²
Energieeffizienz
  • Baujahr

    1900
  • Zustand

    Renovierung notwendig
  • Heizung

    Zentralheizung
  • Energieausweis

    Auf Zertifizierung wartend
Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+22 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΑΛΥΦΑΝΤΗΣ