1/16

Einfamilienhaus Λάρισας-Καρδίτσας, Zentrum, Larisa

LarisaΛάρισας-Καρδίτσας
€ 195.000
5+ Zimmer
280 m²
3+ Badezimmer
Balkon
Möbliert
Keller

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 21.08.2024
Beschreibung

Referenz: EK-7306975

Δυόροφη νεόδμητη κατοικία που αποτελείται από 2 ανεξάρτητους ορόφους των 140 τ. μ. σε 2 στρ. οικόπεδο ,που μπορεί να στεγάσει δύο οικογένειες. Βρίσκεται περιφερειακά της Λάρισας στο 8ο χιλ. Λάρισας- Καρδίτσας στην οδό Καρδίτσης μετά το Παν/κο νοσοκομείο και την Αγία Παρασκευή με πολύ καλή πρόσβαση στο κέντρο της Λάρισας.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μόνιμη κατοικία καθώς συνδυάζει την πολύ κοντινή απόσταση 4km από το Παν/κό Νοσοκομείο Λάρισας και 4 χιλ. από την έξοδο της πόλης της Λάρισας από την οδό Καρδίτσης με την ησυχία, το όμορφο φυσικό περιβάλλον (δέντρα, γκαζόν, λέιλαντ για περίφραξη ,φυτά, 1 στρέμμα ελαιώνα), χτισμένη πάνω σε λόφο με πολύ καλή θέα καλά αεριζόμενο σημείο, το πολύ καλό ξηρό κλίμα αντίθετα με την υγρασία της Λάρισας, με τουλάχιστον 3 βαθμούς χαμηλότερη θερμοκρασία τους καλοκαιρινούς μήνες , την πολύ οικονομική θέρμανση συστήματος πέλλετ ,χωρίς πλημμυρικά φαινόμενα.
Επιπλέον μπορεί να χρησιμοποιηθεί και επενδυτικά για ενοικίαση καθώς είναι μισθωμένο , για Airbnb , για επαγγελματικές χρήσεις όπως Νηπιαγωγείο, κέντρο διαφόρων κοινωνικών δραστηριοτήτων γάμων κ. α. Ουσιαστικά είναι ένα πολύ όμορφο ακινήτο σχεδιασμένο με πολλές και οικονομικές παροχές όπου παρέχει υψηλό επίπεδο διαβίωσης.
Τιμή συζητήσιμη.
Merkmale
Art
Einfamilienhaus | Luxusimmobilienklasse
Vertrag
Verkauf
Etage
1
Stockwerke im Gebäude
1
Fläche
280 m²
Zimmer
5+
Schlafzimmer
6
Badezimmer
3+
Möbliert
Ja
Balkon
Ja
Garage, parkplätze (auto)
1 parkplatz(e)
Heizung
Zentralheizung, pellets betrieben
Andere Merkmale
  • Dachgeschoss
  • Kamin
Preisinformationen
Preis
€ 195.000
Preis pro m²
696 €/m²
Energieeffizienz

Energieverbrauch

A

Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+13 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren

Privatperson