Koyzina
Ypnodomatio
Ypnodomatio
W.C
Mpanio
Κουζίνα
Κάτοψη
1/8
Ypnodomatio

Studio-Wohnung zu verkaufen, Charilaou

Charilaou
€ 110.000
2 Zimmer
44 m²
1 Badezimmer
Etage 1
Aufzug
Möbliert

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 02.09.2024
Beschreibung

Referenz: 2-242

Κωδικός ακινήτου: 2-242 - Θεσσαλονίκη Δήμος Χαριλάου ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένη επιπλωμένη γκαρσονιέρα/studio στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 44 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένη το 1981 και διαθέτει θέρμανση ατομική - φυσικό αέριο, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, ντουλάπες, ανελκυστήρα, πάρκινγκ, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, διπλά τζάμια - Τιμή: 110.000 €
Κωδικός Ακινήτου: 2-242 - Χαριλάου, Θεσσαλονίκη

Στην καρδιά της οικογενειακής και ήσυχης περιοχής της Χαριλάου, βρίσκεται ένα διαμέρισμα 44τ.μ. που συνδυάζει την άνεση με τη σύγχρονη αισθητική. Αυτό το κομψό σπίτι στον 1ο όροφο μιας μετασεισμικής οικοδομής του 1981 έχει ανακαινιστεί πλήρως, προσφέροντας ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο που θα καλύψει κάθε σας ανάγκη.Το διαμέρισμα διαθέτει ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο, μια άνετη σαλοκουζίνα και ένα μοντέρνο μπάνιο, όλα εξαιρετικά διαρρυθμισμένα με αρχιτεκτονικό σχεδιασμό που εκμεταλλεύεται στο έπακρο κάθε τετραγωνικό μέτρο. Η ανακαίνιση έγινε με προσοχή στη λεπτομέρεια, χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας και εξοπλίζοντας το με ηλεκτρικές συσκευές που συνδυάζουν την αισθητική με την απόδοση.Σε μια τοποθεσία με άμεση πρόσβαση στο κέντρο της πόλης και την έξοδο προς Χαλκιδική και Θέρμη, αυτό το διαμέρισμα είναι ιδανικό για όσους αναζητούν ευκολία στη μετακίνηση. Επιπλέον, η θέση στάθμευσης που διαθέτει είναι πραγματικός θησαυρός, ειδικά σε μια περιοχή με δύσκολη στάθμευση.Με τιμή πώλησης 110.000 ευρώ, αυτό το διαμέρισμα αποτελεί μια εξαιρετική επενδυτική επιλογή, προσφέροντας άνεση, λειτουργικότητα και υψηλή απόδοση στην ενοικίαση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το μικρό διαμάντι στην όμορφη Χαριλάου!

Elegance Real Estate

Λεωφόρος Νίκης 1 ,5ος όροφος

www.elegancerealestate.gr
info@elegancerealestate.gr
Τηλ.: 2316 006900



Καλέστε μας για μια δωρεάν εκτίμηση της εμπορικής αξίας του ακινήτου σας. Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία.

Για την υπόδειξη του ακινήτου, βάσει του Νόμου 4072/11-4-2012, κρίνεται απαραίτητη η προσκόμιση ΑΦΜ ή αστυνομικού δελτίου ταυτότητας.

Για περισσότερα ακίνητα επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.elegancerealestate.gr

Merkmale
Art
Studio-Wohnung | Luxusimmobilienklasse
Vertrag
Verkauf | Zinsgrundstück
Etage
1
Aufzug
Ja
Fläche
44 m²
Zimmer
2
Schlafzimmer
1
Badezimmer
1
Möbliert
Ja
Balkon
Nein
Garage, parkplätze (auto)
1 parkplatz(e)
Heizung
Zentralheizung, methan betrieben
Andere Merkmale
  • Gepanzerte Tür
Preisinformationen
Preis
€ 110.000
Preis pro m²
2.500 €/m²
Energieeffizienz
  • Baujahr

    1981
  • Zustand

    Modernisiert
  • Heizung

    Zentralheizung, methan betrieben
  • Energieausweis

    Auf Zertifizierung wartend
Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+5 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren