1/23

Zweizimmerwohnung dritte Etage, Zentrum, Stavroupoli

Stavroupoli
€ 130.000
3 Zimmer
74 m²
1 Badezimmer
Etage 3
Aufzug
Keller

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 19.09.2024
Beschreibung

Referenz: 30641

Στη Σταυρούπολη, στην περιοχή της Τερψιθέας, πολύ κοντά στη Μονή Λαζαριστών, σε οικόπεδο 321τ.μ., διατίθεται προς πώληση ανατολικό οροφοδιαμέρισμα στον 3ο όροφο οικοδομής με ασανσέρ. Το διαμέρισμα είναι διαμπερές, συνολικής μεικτής επιφάνειας 74 τ.μ. με την καθαρή του επιφάνεια να είναι 58τ.μ..

Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, ενιαία σαλοκουζίνα και μπάνιο. Οι χώροι του είναι πλήρως λειτουργικοί χωρίς χαμένα μέτρα. Μπαίνοντας από την είσοδο στα δεξιά μας υπάρχει το μπάνιο με την μπανιέρα και το παράθυρο για φυσικό αερισμό. Στη συνέχεια η σαλοκουζίνα η οποία αποτελεί έναν ευχάριστο, πολύ φωτεινό χώρο με παράθυρα προς το μπαλκόνι αλλά και δίπλα στην κουζίνα. Εν συνεχεία τα 2 υπνοδωμάτια από τα οποία το ένα έχει αποκλειστικής χρήσης μπαλκόνι στο πλάι της οικοδομής και το άλλο πρόσβαση στο εμπρόσθιο μπαλκόνι του διαμερίσματος. Ως προς τους χώρους το σύνολο συμπληρώνει το εμπρόσθιο μπαλκόνι με τα καμπυλωτά κάγκελα το οποίο μπορεί να αξιοποιηθεί πλήρως.

Στο πάτωμα του διαμερίσματος κάποιος/α θα βρει πλακάκι στο μπάνιο, στη σαλοκουζίνα και στα μπαλκόνια ενώ στα υπνοδωμάτια υπάρχει laminate. Τα κουφώματα είναι διπλής υάλωσης ανακλινόμενα, λευκού χρώματος και η πόρτα εισόδου είναι θωρακισμένη. Ως προς τη θέρμανση το διαμέρισμα διαθέτει ατομικό λέβητα φυσικού αερίου. Επίσης μία αποθήκη στο υπόγειο της οικοδομής, αποκλειστικής χρήσης περίπου 10τ.μ..

Η άδεια κατασκευής της οικοδομής εκδόθηκε το 2007. Ως προς το σημείο βρίσκεται πολύ κοντά στην οδό Λαγκαδά, με εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης, στην περιφερειακή οδό αλλά και στην Εθνική οδό. Δίπλα υπάρχουν καφέ_μπαρ, σούπερ μάρκετς, γήπεδο, σχολεία, στο Μητροπολιτικό πάρκο αναψυχής που βρίσκεται υπό ανάπλαση και ότι μπορεί κάποιος/α να χρειαστεί στην καθημερινότητα. Είναι κατάλληλο διαμέρισμα για εργαζόμενους και οικογένειες. Αξίζει επίσκεψης!

Τιμή 130,000€ | ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ: #30641.

Στοιχεία επικοινωνίας παρακάτω:

Σταθερό τηλέφωνο : 2310.500.010

Κινητά : 6943.68.45.20, 6936.62.64.60

e-mail: info@lymperopoulos.gr

Ιστοσελίδα : www.lymperopoulos.gr

Διεύθυνση γραφείου : Αγ.Γεωργίου 11, Νεάπολη Θεσσαλονίκης

Επίσης  σας προσκαλούμε να μας στείλετε αίτημα φιλίας στο facebook για καλύτερη αμεσότητα στην επικοινωνία μας στο προφίλ «Λυμπερόπουλος Μεσιτικό».

Η διεύθυνση που εμφανίζεται στην αγγελία δίνει το στίγμα της περιοχής και δεν είναι η πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση του Α.Φ.Μ. σας και της αστυνομικής σας ταυτότητας σύμφωνα με τον νόμο 4072/1-4-2012 προκειμένου να συμπληρωθεί η εντολή υπόδειξης ακινήτου. Όσον αφορά στις πληροφορίες που σχετίζονται με το ακίνητο είναι σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε από τους ιδιοκτήτες.

Έχουμε εμπειρία στις μεσιτικές υπηρεσίες καθώς το γραφείο μας υφίσταται από το 2002. Συμβουλευτείτε μας και αναθέστε μας το ακίνητο σας καθώς μπορούμε να το εκτιμήσουμε και να διεκπεραιώσουμε την πώληση ή την εκμίσθωσή του. Είμαστε μέλος του συλλόγου μεσιτών αστικών συμβάσεων Θεσσαλονίκης Σ.Μ.Α.Σ.Θ. και μέλος της ομοσπονδίας μεσιτών αστικών συμβάσεων Ελλάδος Ο.Μ.Α.Σ.Ε.

Merkmale
Art
Wohnung
Vertrag
Verkauf
Etage
3
Aufzug
Ja
Fläche
74 m²
Zimmer
3
Schlafzimmer
2
Badezimmer
1
Möbliert
Nein
Balkon
Nein
Heizung
Zentralheizung, methan betrieben
Andere Merkmale
  • Straßenseite
  • Gepanzerte Tür
Preisinformationen
Preis
€ 130.000
Preis pro m²
1.757 €/m²
Kostendetails
Eigentumswohnungskosten
€ 25/Monat
Energieeffizienz

Energieverbrauch

Δ

Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+20 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren