1/25

Einfamilienhaus 214 m², Zentrum, Amarinthos

Amarinthos
€ 630.000
5+ Zimmer
214 m²
3+ Badezimmer
Nein Aufzug
Balkon
Möbliert
Keller

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 26.08.2024
Beschreibung

Referenz: 5685

Πρόκειται για εκπληκτικό διαμορφωμένο και πολύ περιποιημένο κτήμα με πολλά οπωροφόρα δένδρα, 20 ρίζες ελιές, γκαζόν, πολλά φυτά φράκτες, πισίνα, φωτοβολταικά όπως και γεώτρηση που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του κτήματος και των 2 κατοικιών σε ρεύμα και νερό καθιστώντας την συντήρηση του πολύ οικονομική, 1 πυροσβεστικός κρουνός, αυτόματη γκαραζόπορτα, πολλές ανοικτές θέσεις πάρκινγκ.
Επίσης δίπλα στην πισίνα υπάρχει ανοικτό BBQ 30 tm. στεγασμένο με κεραμίδια πλήρως εξοπλισμένο, ενώ στην πίσω μεσοτοιχία του είναι κτισμένη αποθήκη 19 τμ. Επίσης τμήμα του οικοπέδου είναι περίφραγμένο για την προστασία κατοικιδίων.
Στο οικόπεδο βρίσκονται 2 αντισεισμικές κατοικίες εξαιρετικής κατασκευής και κατάστασης.
α. κύρια κατοικία 133 τμ. προκάτ Canadian Home με καινούργια κεραμοσκεπή στέγη, και
β. κατοικία 81 τμ. κτισμένη το 2021.
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ: α. Ξεκινώντας από την κύρια κατοικία 133 τμ εντυπωσιάζει η πολυτέλεια του ξύλου με δίριχτη ψηλοτάβανη στέγη, η ξύλινη επένδυση των τοίχων και η άψογη διαρρύθμιση των χώρων που προσφέρει: εντυπωσιακό μεγάλο σαλόνι, ανοικτή κουζίνα, 4 μεγάλα υπνοδωμάτια με πολλές ντουλάπες, 1 γραφείο στον εξώστη ψηλοτάβανο 13,31 τμ, συν 11 τμ. αποθηκευτικό χώρο, 1 πολύ όμορφο μπάνιο με ντουζιέρα και 1 wc.
Oι βεράντες περιμετρικά είναι όλες στεγασμένες με ξύλο-κεραμίδια με απεριόριστη υπέροχη θέα την θάλασσα και τα βουνά. Η κατασκευή του ακινήτου λειτουργεί θερμομονωτικά χειμώνα-καλοκαίρι.
β. Εντυπωσιακή και η 2η κατοικία 81τμ επίσης με ψηλοτάβανη δίριχτη ξύλινη στέγη, διαθέτει εντυπωσιακό μεγάλο σαλόνι με τζάκι που βλέπει τον πολύ όμορφο καταπράσινο κήπο με την πισίνα, 2 ύπνου εκ των οποίων το ένα είναι μεγάλων διαστάσεων με πολλές ντουλάπες, open- plan κουζίνα και 1 πλήρες μπάνιο, θέρμανση με πετρέλαιο η ξύλα.
Αν σας αρέσει το ρετρό Country style Home πωλείται όπως είναι και με έπιπλα. Όλοι οι χώροι είναι πολεοδομικά τακτοποιημένοι.
Βρίσκεται σε πολύ ήσυχο, όμορφο, εξοχικό σημείο κοντά στην πόλη, 3 λεπτά από την παραλία Αμαρύνθου, το κέντρο, την αγορά και τα σχολεία, 30΄ από την Χαλκίδα τιμή 630.000€ (5685). ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΑΚΡΗ EUROHOME REAL-ESTATE
Merkmale
Art
Einfamilienhaus
Vertrag
Verkauf
Etage
Erdgeschoss
Stockwerke im Gebäude
1
Aufzug
Nein
Fläche
214 m²
Zimmer
5+
Schlafzimmer
6
Badezimmer
3+
Möbliert
Ja
Balkon
Ja
Garage, parkplätze (auto)
8 parkplatz(e)
Heizung
Zentralheizung, diesel betrieben
Andere Merkmale
  • Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
  • Kamin
  • Pool
  • Straßenseite
Preisinformationen
Preis
€ 630.000
Preis pro m²
2.944 €/m²
Energieeffizienz
  • Heizung

    Zentralheizung, diesel betrieben
  • Energieausweis

    Auf Zertifizierung wartend
Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+22 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren