1/25

Einfamilienhaus Αιγιαλού, Νικήτη 63088, Nikiti, Sithonia

SithoniaΑιγιαλού, Νικήτη 63088
€ 470.000
3 Zimmer
100 m²
2 Badezimmer
Nein Aufzug
Balkon
Möbliert
Keller

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 28.08.2024
Beschreibung

Referenz: EK-7344437

Αυτή η γοητευτική μονοκατοικία 100 m² βρίσκεται σε ένα οικόπεδο 1.000 m² στην περιοχή Κασταμονίτη, κοντά στη Νικήτη, στη Σιθωνία της Χαλκιδικής. Η κατοικία είναι διώροφη και προσφέρει άνετους και λειτουργικούς χώρους. Στο ισόγειο, η σαλοκουζίνα διαμορφώνεται σε έναν ενιαίο, φωτεινό χώρο με τζάκι, δημιουργώντας μια ζεστή ατμόσφαιρα για την οικογένεια και τους επισκέπτες. Το επίπεδο αυτό περιλαμβάνει επίσης ένα μικρό WC για επιπλέον άνεση.

Στον πρώτο όροφο, δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια προσφέρουν άνεση και ιδιωτικότητα. Στον όροφο αυτό βρίσκεται επίσης ένα μεγάλο μπάνιο και ένας αποθηκευτικός χώρος, που εξυπηρετούν τις καθημερινές ανάγκες. Η μονοκατοικία πωλείται πλήρως επιπλωμένη, με όλα τα απαραίτητα ηλεκτρικά είδη, παρέχοντας μια έτοιμη λύση για άμεση διαμονή.

Το οικόπεδο περιλαμβάνει έναν καλοδιατηρημένο κήπο με γκαζόν και ποικιλία δέντρων, όπως φοίνικες και ελιές, προσφέροντας ένα φυσικό και γαλήνιο περιβάλλον. Ο εξωτερικός χώρος διαθέτει επίσης μπάρμπεκιου, ιδανικό για να απολαμβάνετε γεύματα σε εξωτερικό χώρο με την οικογένεια και τους φίλους σας. Το οικόπεδο έχει δύο εισόδους: μία στον κεντρικό δρόμο και μία σε έναν παράδρομο που βρίσκεται κοντά στη θάλασσα, διευκολύνοντας την πρόσβαση στην παραλία. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με θωρακισμένη πόρτα και ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου με φινίρισμα ξύλου, προσφέροντας ασφάλεια και ενεργειακή αποδοτικότητα.
Merkmale
Art
Einfamilienhaus | Luxusimmobilienklasse
Vertrag
Verkauf | Zinsgrundstück
Etage
Erdgeschoss
Stockwerke im Gebäude
2
Aufzug
Nein
Fläche
100 m²
Zimmer
3
Schlafzimmer
2
Badezimmer
2
Möbliert
Ja
Balkon
Ja
Heizung
Unabhängige heizung, diesel betrieben
Andere Merkmale
  • Alarmanlage
  • Fensterrahmen mit Doppelverglasung / PVC
  • Kamin
  • Straßenseite
  • Gepanzerte Tür
Preisinformationen
Preis
€ 470.000
Preis pro m²
4.700 €/m²
Kostendetails
Eigentumswohnungskosten
€ 20/Monat
Energieeffizienz

Energieverbrauch

Γ

Virtuelle Tour
Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+22 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren