Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
Θέα από μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
1/23
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος

Einfamilienhaus Τσιτσικας Διμιτριος, Zentrum, Iera Poli Messologiou

Iera Poli MessologiouΤσιτσικας Διμιτριος
€ 280.000
4 Zimmer
130 m²
1 Badezimmer
Nein Aufzug

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 03.09.2024
Beschreibung

Referenz: 1-1628

Κωδικός ακινήτου: 1-1628 - Μεσολόγγι Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ μονοκατοικία ισόγειο συνολικής επιφάνειας 130 τ.μ. σε οικόπεδο 5000 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένη το 1988 και διαθέτει θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα ξύλινα, μαρμάρινα πατώματα, πάρκινγκ, κήπο, τζάκι, ανοιχτωσιά απόσταση από θάλασσα 1300 μέτρα απόσταση από πόλη 1000 μέτρα - Τιμή: 280.000 €
Πωλείται στο Μεσολόγγι, σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από την πόλη, εξοχική μονοκατοικία 130 τ.μ., μαζί με κτήμα 5 στρεμμάτων, μέσα στο οποίο βρίσκεται, ανακαινισμένη πρόσφατα, κατασκευής 1988, στις 280.000 ευρώ.

Τι προσφέρει; Το κτήμα βρίσκεται μέσα σε μιας εξαιρετικής ομορφιάς τοποθεσία, λίγο έξω απ την πιο ιστορική πόλη της Ελλάδας, τη λεγόμενη και ιερή πόλη του Μεσολογγίου. Η πόλη βρίσκεται στην κεντροδυτική Ελλάδα, στη άκρη μιας εκτεταμένης λιμνοθάλασσας, ενός μοναδικού υδροβιότοπου. Η λιμνοθάλασσα καθώς διασχίζεται από ένα δρόμο τέσσερα χιλιόμετρα, προσφέρεται για περιπάτους, κολύμβηση, ποδηλασία, και άλλες αθλητικές δράσεις όπως κανόε, φωτογραφία καθώς και ερασιτεχνικό ψάρεμα. Εδώ παράγεται το κορυφαίο αυγοτάραχο Μεσολογγίου καθώς και τα πιο νόστιμα ψάρια της Ελλάδας, όλη τη διάρκεια του χρόνου. Προσφέρει επίσης τη δυνατότητα για ιαματικά λουτρά σε θεραπευτική λάσπη.
Είναι μια πόλη ιστορική καθώς στη διάρκεια της ελληνικής επανάστασης του 1821, πολιορκήθηκε δύο φορές από τους Τούρκους. Μοναδική στην παγκόσμια ιστορία είναι η έξοδος και η θυσία που πραγματοποίησαν οι κάτοικοι της στην τελευταία πολιορκία, σε ανάμνηση της οποίας διεξάγονται κάθε χρόνο υπέροχες γιορτές. Επίσης είναι το μέρος όπου έζησε τα τελευταία χρόνια του και πέθανε ο Άγγλος ποιητής και φιλέλληνας λόρδος Βύρων.

Το κτήμα έχει μέσα 70 δέντρα ελιάς, με δυνατότητα να φυτέψετε αλλά 30, ικανά να παράγουν 300 κιλά έξτρα παρθένο ελαιόλαδο το χρόνο. Το κτήμα έχει μέσα και πηγάδι γεμάτο με νερό όλο το χρόνο, κατάλληλο για πότισμα οπωροφόρων δέντρων και κηπευτικών, εφόσον φυτευτούν. Βάσει ελληνικής νομοθεσίας υπάρχει η δυνατότητα να χτίσετε επιπλέον 90 τ.μ., καθώς και να κατασκευάσετε κιόσκι η μπάρμπεκιου αλλά και πισίνα μετά από σχετική άδεια. Η θάλασσα βρίσκεται σε απόσταση περίπου 1 χλμ., αλλά έχετε τη δυνατότητα να κάνετε το μπάνιο σας σε υπέροχες παραλίες που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση όπως Κρυονέρι, Τουρλίδα, Λούρος.
Το μέρος είναι επίπεδο και προσφέρεται η χρήση ποδηλάτου και ηλ. πατινιού για τις μετακινήσεις. Το Μεσολόγγι χαρακτηρίζεται εξάλλου σαν πόλη των ποδηλάτων, εξαιτίας των πολλών ποδηλάτων που κυκλοφορούν στους δρόμους.
Σε πολύ κοντινή απόσταση από το κτήμα, περίπου 1 χλμ., βρίσκεται το νοσοκομείο της πόλης καθώς και τα μεγάλα super market. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για διάφορα είδη τουρισμού παρουσιάζουν οι γειτονικές περιοχές, όπως η Λευκάδα για μπάνια, η αρχαια Ολυμπία και οι Δελφοί για αρχαιολογικό τουρισμό, ο Παρνασσός και το Καρπενήσι για χιονοδρομικό τουρισμό, καθώς και το μοναστήρι Προυσού για θρησκευτικό τουρισμό.
Η πόλη διαθέτει λιμάνι αλλά και Μαρίνα.

Συμπέρασμα: η αγροικία και το κτήμα, προσφέρονται για τους λάτρεις της φύσης, της θάλασσας και της γεωργίας, για ήσυχη διαμονή, εκδρομές και ήπιες δραστηριότητες όλο το χρόνο. Την παρούσα στιγμή υπάρχει και άνθρωπος που εκτρέφει στο κτήμα λίγες κότες, συντηρεί δύο σκυλιά για φύλαξη, και εφόσον δεν επιθυμεί ο νέος ιδιοκτήτης, θα απομακρυνθούν χωρίς πρόβλημα.
Τέλος η κατοικία αυτή προσφέρεται και για χορήγηση σε έξω κοινοτικούς αγοραστές της golden visa
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ : ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ☎ 2610 22 13 23 - 6943 26 26 43 stsoukalas@snrealestate.gr Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση της Αστυνομικής Ταυτότητας και το Α.Φ.Μ. σας, σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012, Φ.Ε.Κ 86Α
Merkmale
Art
Einfamilienhaus
Vertrag
Verkauf
Etage
Erdgeschoss
Aufzug
Nein
Fläche
130 m²
Zimmer
4
Schlafzimmer
3
Badezimmer
1
Möbliert
Nein
Balkon
Nein
Garage, parkplätze (auto)
1 parkplatz(e)
Andere Merkmale
  • Fensterrahmen mit Einfachverglasung / Holz
  • Kamin
Preisinformationen
Preis
€ 280.000
Preis pro m²
2.154 €/m²
Energieeffizienz
  • Baujahr

    1988
  • Energieausweis

    Auf Zertifizierung wartend
Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+20 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren

ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ