1/15

Maisonette-Wohnung neu, Erdgeschoss, Porto Rafti, Markopoulo

Markopoulo
€ 319.000
3 Zimmer
100 m²
2 Badezimmer
Nein Aufzug
Balkon
Keller

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 04.09.2024
Beschreibung

Referenz: 1471

Στην ειδυλλιακή περιοχή του Πόρτο Ράφτη, αυτή η νεόδμητη ανεξάρτητη μεζονέτα 100 τ.μ. συνδυάζει τη φυσική ομορφιά με τη σύγχρονη άνεση. Το ακίνητο βρίσκεται σε γωνιακό οικόπεδο με θέα στον ανοιχτό ορίζοντα, μόλις 400 μέτρα από τη θάλασσα.

Η κατοικία, σχεδιασμένη το 2024 και προγραμματισμένη για ολοκλήρωση το 2025, εκτείνεται σε οικόπεδο 165 τ.μ. Στο ισόγειο, το ευρύχωρο σαλόνι με μεγάλες τζαμαρίες οδηγεί απευθείας στην ιδιωτική πισίνα. Ακολουθεί η σύγχρονη κουζίνα, εξοπλισμένη με υλικά υψηλής ποιότητας και σχεδιασμένη για να καλύπτει κάθε ανάγκη, καθώς και ένα πλήρως εξοπλισμένο μπάνιο. Ο πρώτος όροφος φιλοξενεί δύο φωτεινά υπνοδωμάτια με πρόσβαση σε ιδιωτική βεράντα που προσφέρουν πανοραμική θέα, και ένα μπάνιο με πολυτελή υλικά, εξοπλισμένο με ντουζιέρα.

Στον εξωτερικό χώρο, η πισίνα προσφέρει δροσιά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ενώ υπάρχει και θέση στάθμευσης. Το ακίνητο έχει σχεδιαστεί για μέγιστη ενεργειακή απόδοση με τη χρήση φιλικών προς το περιβάλλον τεχνολογιών. 

Αυτή η μονοκατοικία αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ένα σύγχρονο και πολυτελές καταφύγιο κοντά στη θάλασσα. Τιμή 319.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #1471

Merkmale
Art
Maisonette-Wohnung | Luxusimmobilienklasse
Vertrag
Verkauf
Etage
Erdgeschoss
Aufzug
Nein
Fläche
100 m²
Zimmer
3
Schlafzimmer
2
Badezimmer
2
Möbliert
Nein
Balkon
Ja
Garage, parkplätze (auto)
1 parkplatz(e)
Heizung
Zentralheizung
Andere Merkmale
  • Alarmanlage
  • Pool
  • Straßenseite
  • Gepanzerte Tür
Preisinformationen
Preis
€ 319.000
Preis pro m²
3.190 €/m²
Energieeffizienz

Energieverbrauch

A+

Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+12 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΤΑΘΗΣ