1/6

Zweizimmerwohnung neu, zweite Etage, Zentrum, Kalamata

Kalamata
€ 238.000
3 Zimmer
85 m²
2 Badezimmer
Etage 2
Aufzug
Balkon
Keller

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 09.09.2024
Beschreibung

Referenz: ΠΚΟ81644

Πωλείται πολυτελές ετοιμοπαράδοτο νεόδμητο διαμέρισμα στο κέντρο της Καλαμάτας, στον 2ο όροφο,  αποτελεί ιδανική επιλογή για επένδυση ή για οικογένεια που αναζητά το δικό της σπίτι. Το διαμέρισμα είναι 85 τετραγωνικά μέτρα και ξεχωρίζει για τη σύγχρονη αρχιτεκτονική και τη λειτουργική του διαρρύθμιση.


Το διαμέρισμα διαθέτει ευρύχωρη ενιαία σαλοκουζίνα, φωτεινή και άνετη, με δύο μεγάλες μπαλκονόπορτες που προσφέρουν άπλετο φυσικό φως και οδηγούν σε ένα ευρύχωρο μπροστινό μπαλκόνι. Τα δύο άνετα υπνοδωμάτια διαθέτουν μεγάλες εντοιχισμένες ντουλάπες, ενώ το ένα είναι master, με ιδιωτικό μπάνιο για απόλυτη άνεση . Το διαμέρισμα διαθέτει ακόμα ένα δεύτερο μπάνιο, και τα δύο εξοπλισμένα με εντοιχισμένα λευκά είδη και στήλη θέρμανσης, προσφέροντας σύγχρονες ανέσεις και αισθητική.

Η κουζίνα είναι μοντέρνου σχεδιασμού, με υψηλής ποιότητας υλικά, ιδανική για να καλύψει τις ανάγκες μιας σύγχρονης οικογένειας. Τα αντιολισθητικά πλακάκια, τα ηλεκτρικά κουφώματα με διπλά θερμοδιακοπτόμενα τζάμια και σήτες, εξασφαλίζουν μέγιστη ασφάλεια και ενεργειακή απόδοση.

Το διαμέρισμα θερμαίνεται και ψύχεται με αντλία θερμότητας του συστήματος fancoil, προσφέροντας υψηλές επιδόσεις με ελάχιστη κατανάλωση, για οικονομική θέρμανση και ψύξη όλο τον χρόνο. Οι κοινόχρηστοι χώροι της πολυκατοικίας, όπως οι διάδρομοι, οι σκάλες και η κεντρική είσοδος, διακρίνονται για την υψηλή σχεδίαση και την καλαίσθητη εικόνα τους, προσφέροντας ένα ευχάριστο περιβάλλον στους ενοίκους. Επιπλέον, πίσω από την πολυκατοικία, το υπολειπόμενο οικόπεδο  έχει αξιοποιηθεί με τη δημιουργία ενός όμορφου κήπου, προσφέροντας έναν χώρο πρασίνου.

Το διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με πόρτα ασφαλείας, θυροτηλεόραση, και σύστημα πυρασφάλειας, ενώ διαθέτει και αποθήκη 10 τετραγωνικών μέτρων στο υπόγειο.Επίσης όλη η πολυκατοικία  διαθέτει θερμοπρόσοψη  

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε καταστήματα, καφέ και εστιατόρια. Με αρχική ζητούμενη τιμή πώλησης 238.000 ευρώ, αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία τόσο για επένδυση όσο και για μόνιμη κατοικία στο κέντρο της πόλης.

  Κωδικός Ακινήτου # ΠΚΟ81644 -  Παναγιώτης Κοντογιαννόπουλος 

 

Λίγα λόγια για την Καλαμάτα!


Η Καλαμάτα, πρωτεύουσα της Μεσσηνίας, είναι μια πόλη με έντονη τουριστική και επενδυτική δραστηριότητα. Χαρακτηρίζεται από τη μοναδική γεωγραφική της θέση, με τον Ταΰγετο να δεσπόζει στα βόρεια και τις πανέμορφες παραλίες του Μεσσηνιακού κόλπου στα νότια. Οι παραλίες, όπως αυτές της Ναυαρίνου της Βέργας αλλά και της Μικρής Μαντίνειας, αποτελούν δημοφιλείς προορισμούς για τους επισκέπτες, ενώ η πολιτιστική κληρονομιά της πόλης με μνημεία όπως το Κάστρο της Καλαμάτας και η εκκλησία των Αγίων Αποστόλων, προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες. Το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας και άλλα πολιτιστικά δρώμενα ενισχύουν την πολιτιστική ταυτότητα της περιοχής.

Η γαστρονομία της Καλαμάτας είναι εξίσου ελκυστική, με τα τοπικά προϊόντα, όπως το ελαιόλαδο Καλαμάτας, το κρασί και τα εσπεριδοειδή, να κερδίζουν διεθνή αναγνώριση. Η πόλη διαθέτει ένα πολυδιάστατο τουριστικό προϊόν, που προσελκύει τόσο τους λάτρεις της φύσης όσο και τους λάτρεις της γαστρονομίας και της ιστορίας. Αξίζει να σημειωθεί η εγγύτητα της Καλαμάτας με σημαντικά τουριστικά κέντρα, όπως η Κορώνη, η Πύλος, το Costa Navarino και η Μεσσηνιακή Μάνη, προσφέροντας πολλές επιλογές για ημερήσιες εκδρομές.

Ως περιοχή για επενδύσεις σε ακίνητα, η Καλαμάτα παρουσιάζει σημαντικές ευκαιρίες, ιδιαίτερα στον τομέα των διαμερισμάτων και των μικρότερων ακινήτων. Η βελτιωμένη υποδομή της πόλης, όπως η αναβάθμιση του αεροδρομίου και η εύκολη πρόσβαση μέσω της Κεντρικής Πελοποννήσου  Οδού(αυτοκινητόδρομος) , καθιστά την Καλαμάτα έναν εύκολα προσβάσιμο και ελκυστικό προορισμό για επενδυτές. Η πόλη απέχει μόλις δύο ώρες από την Αθήνα, γεγονός που την καθιστά ιδανική για γρήγορες επισκέψεις και επενδύσεις.

Η παρουσία δύο πανεπιστημίων στην Καλαμάτα, με περίπου 1.500 νέους φοιτητές ετησίως, δημιουργεί μια σταθερή ζήτηση για ενοικιαζόμενα διαμερίσματα, ιδιαίτερα κοντά στα πανεπιστήμια και στο κέντρο της πόλης. Τα ακίνητα αυτά μπορούν να αποφέρουν σταθερό εισόδημα στους επενδυτές. Επιπλέον, η συνεχής εισροή τουριστών ενισχύει τη ζήτηση για τουριστικά καταλύματα, δίνοντας περαιτέρω ώθηση στις επενδύσεις ακινήτων.

Συνολικά, η Καλαμάτα συνδυάζει τη φυσική ομορφιά, τον πολιτιστικό πλούτο και τις τουριστικές υποδομές με τις επενδυτικές ευκαιρίες σε ακίνητα, καθιστώντας την μια ελκυστική επιλογή τόσο για τους τουρίστες όσο και για τους επενδυτές που ενδιαφέρονται για διαμερίσματα με υψηλή απόδοση. Η δυναμική της αγοράς ακινήτων της Καλαμάτας προσφέρει προοπτικές σταθερών και κερδοφόρων επενδύσεων, ενώ η πόλη συνεχίζει να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται ως κέντρο τουρισμού και εκπαίδευσης.

 

Merkmale
Art
Wohnung | Luxusimmobilienklasse
Vertrag
Verkauf | Zinsgrundstück
Etage
2
Aufzug
Ja
Fläche
85 m²
Zimmer
3
Schlafzimmer
2
Badezimmer
2
Möbliert
Nein
Balkon
Ja
Heizung
Zentralheizung
Andere Merkmale
  • Alarmanlage
  • Straßenseite
  • Gepanzerte Tür
Preisinformationen
Preis
€ 238.000
Preis pro m²
2.800 €/m²
Energieeffizienz

Energieverbrauch

A+

Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+3 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ