1/24

Gewerbliche Tätigkeit zur Verkauf

Thessaloniki - Zentrum
€ 50.000
Nein Mauer
Anlageobjekt Ja
200 m²
2 Badezimmer

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 10.09.2024
Beschreibung

Referenz: 6407

www.avenuerealestate.gr | Κωδικός Ακινήτου: #6407
Θεσσαλονίκη, Κέντρο : Πωλείται Επιχείρηση καφέ - ψιλικών σε νεόδμητη οικοδομή, πάνω σε κεντρικό δρόμο, γωνιακό, προσόψεως, με τραπεζοκαθίσματα στον εξωτερικό χώρο.
Βρίσκεται σε ισόγειο και αποτελείται από τους εξής χώρους: στο υπόγειο βρίσκεται ο αποθηκευτικός χώρος (75 τ.μ.), στο ισόγειο ο κύριος χώρος του καταστήματος (75 τ.μ.) και στο 1ο επίπεδο υπάρχουν τραπεζοκαθίσματα (65 τ.μ.). Επιπλέον διαθέτει WC.
Το κατάστημα είναι κατασκευασμένο το 2014, πλήρως ανακαινισμένο, βαμμένο και διαθέτει ψευδοροφές, κρυφούς φωτισμούς, εσωτερική σκάλα, γωνιακή βιτρίνα με διπλά τζάμια, κλιματισμό, δάπεδα από πλακάκι, τέντες, συναγερμό, ηλεκτρικά ρολά, αυλή...
Στην τιμή περιλαμβάνονται ο εξοπλισμός της επιχείρησης (ψυγεία, καταψύκτες, πάγκοι εργασίας, κλιματιστικά, τραπεζοκαθίσματα στον όροφο και στον εξωτερικό χώρο κ.α.).
Βρίσκεται σε πολύ κεντρικό σημείο, σε εμπορικό πέρασμα.
Τιμή 50.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #6407
Κάποια χαρακτηριστικά του ακινήτου (όπως τετραγωνικά μέτρα, έτος κατασκευής, τιμή κλπ) βασίζονται σε πληροφορίες που μας έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης, ενδέχεται να υπόκεινται σε τυπογραφικά λάθη, και το γραφείο μας ουδεμία ευθύνη φέρει για τυχόν αποκλίσεις.
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και η αναφορά του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.
Merkmale
Vertrag
Verkauf | Zinsgrundstück
Art
Gewerbliche Tätigkeit | ohne Mauern
Fläche
200 m²
Zimmer
2 badezimmer
Andere Merkmale
  • Alarmanlage
  • Gepanzerte Tür
Preisinformationen
Preis
€ 50.000
Preis pro m²
250 €/m²
Energieeffizienz

Energieverbrauch

Δ

Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+21 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren