Σαλόνι
Σαλόνι
Σαλόνι
Διάδρομος
Κουζίνα
Κουζίνα
Κουζίνα
Ασανσέρ
W.C
W.C
W.C
1/14
Σαλόνι

Studio-Wohnung Ιφιγενείας 27-35, 176 72, Καλλιθέα, Zentrum, Kallithea

KallitheaΙφιγενείας 27-35, 176 72, Καλλιθέα
€ 400/Monat
1 Zimmer
38 m²
1 Badezimmer
Etage 2
Aufzug
Balkon

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 10.09.2024
Beschreibung

Referenz: 1-648

Κωδικός ακινήτου: 1-648 - Καλλιθέα Πλατεία Δαβάκη ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα γκαρσονιέρα/studio στον 2 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 38 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένη το 1980 και ανακαινίστηκε το 2005. Διαθέτει θέρμανση κεντρική - πετρέλαιο, θέα σε αστικό τοπίο, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, πατώματα από μάρμαρο και ξύλο, πόρτα θωρακισμένη, ντουλάπες, ανελκυστήρα, A/C, τέντες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 5 τ.μ. - Τιμή: 400 €
ΚΑΛΛΙΘΕΑ ( Πλατεία Δαβάκη ) ενοικιάζεται μερικώς ανακαινισμένο επιπλωμένο μικρό διαμέρισμα 38τμ, 2ου ορόφου, με ελάχιστα κοινόχρηστα, ευάερο, ευήλιο, εμπρόσθιο, διαμπερές, σε πολύ καλή κατάσταση. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε κεντρικότατο σημείο της περιοχής, δέκα μόλις λεπτά με τα πόδια από τον σταθμό ΗΣΑΠ ΚΑλλιθέα, πολύ κοντά στην πλατεία Δαβάκη και την Λεωφόρο Θησέως και πλησίον της Λεωφόρου Συγγρού. Βρίσκεται δίπλα στην τοπική αγορά, σούπερ μάρκετ, ΕΛΤΑ, εμπορικά καταστήματα όλων των ειδών, καταστήματα εστίασης, λαϊκές αγορές, στάσεις αστικών λεωφορείων και τρόλεϋ με δρομολόγια προς όλες τις κατευθύνσεις της Αθήνας και του Πειραιά, τράπεζες, νοσοκομειακά παραρτήματα, κέντρα ελέγχου υγείας και περιστοιχίζεται από πάρκα και πλατείες. Περιμετρικά του ακινήτου υπάρχουν σχολικές μονάδες όλων των σχολικών βαθμίδων ( Νηπιαγωγεία - Δημοτικά - Γυμνάσια - Λύκεια ). Κατά την είσοδο στο πανέμορφο αυτό διαμέρισμα συναντούμε μπροστά μας το ευρύχωρο χωλ, όπου οδηγούμαστε στο ευάερο σαλόνι - ενιαίο χώρο με υπνοδωμάτιο. Στα αριστερά μας συναντούμε την ανεξάρτητη κουζίνα και το άνετο μπάνιο. Η γειτονιά είναι εκπληκτική καθώς περιστοιχίζεται από εμπορικά καταστήματα, διαθέτει κεντρική θέρμανση πετρελαίου,  κουφώματα αλουμινίου συρρώμενα, πόρτα ασφαλείας, τέντες, ηλιακό, μερικώς ανακαινισμένο μπάνιο, εγκατάσταση για συναγερμό, μία μεγάλη χωνευτή ντουλάπα στην κρεβατοκάμαρα, ψυγείο και είναι βαμμένο πρόσφατα. Είναι καθαρό, ευρύχωρο, με άνετους χώρους και μπαλκόνι. Μοναδική ευκαιρία. Ιδανικό για ζευγάρια και φοιτητές.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας και το Α.Φ.Μ. σας (σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α). Παρακαλούμε για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνήστε μαζί μας. Η επιτόπια υπόδειξη του ακινήτου επιβαρύνεται με 10€ πλέον ΦΠΑ 24%. Με την ολοκλήρωση της πράξης το παραπάνω ποσόν αφαιρείται από την Μεσιτική αμοιβή. Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Θεσσαλονίκης - Αντιπρόσωπος Ομοσπονδίας Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδος ( ΟΜΑΣΕ ).
Merkmale
Art
Studio-Wohnung
Vertrag
Miete
Etage
2
Stockwerke im Gebäude
6
Aufzug
Ja
Fläche
38 m²
Zimmer
1
Schlafzimmer
1
Badezimmer
1
Möbliert
Nein
Balkon
Ja
Heizung
Zentralheizung, diesel betrieben
Andere Merkmale
  • Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
  • Straßenseite
  • Gepanzerte Tür
Preisinformationen
Preis
€ 400/Monat
Preis pro m²
11 €/m²
Kostendetails
Eigentumswohnungskosten
€ 20/Monat
Kaution
Nicht angegeben
Energieeffizienz
  • Baujahr

    1980
  • Heizung

    Zentralheizung, diesel betrieben
  • Energieausweis

    Auf Zertifizierung wartend
Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+11 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren