1/20

Einfamilienhaus 129 m², neu, Zentrum, Artemida (Loutsa)

Artemida (Loutsa)
€ 285.000
3 Zimmer
129 m²
2 Badezimmer
Nein Aufzug
Balkon
Keller

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 16.09.2024
Beschreibung

Referenz: 1480

ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητη μεζονέτα 129 τ.μ. σε οικόπεδο 128 τ.μ., στην περιοχή Αρτέμιδα, μόλις 500 μέτρα από τη θάλασσα, κατασκευής του 2024.

Η κατοικία αποτελείται από ημιυπόγειο ανεξάρτητο χώρο, υπερυψωμένο ισόγειο και σοφίτα που μαζί αποτελούν την κύρια κατοικία και ενώνονται με εσωτερική σκάλα. Το ημιυπόγειο, έκτασης 52 τ.μ., είναι διαμορφωμένο σε ενιαίο χώρο με όλες τις παροχές ύδρευσης και αποχέτευσης, προσφέροντας τη δυνατότητα να μετατραπεί σε ανεξάρτητο διαμέρισμα ή στούντιο, παρέχοντας έτσι επιπλέον ευελιξία στη χρήση.

Το υπερυψωμένο ισόγειο, επιφάνειας 52 τ.μ., διαθέτει ενιαίο χώρο καθιστικού με κουζίνα και τραπεζαρία, ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο. Μέσω εσωτερικής σκάλας, το ισόγειο συνδέεται με τη σοφίτα των 25 τ.μ., όπου βρίσκεται ένα επιπλέον υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο και μία μεγάλη βεράντα που προσφέρει απεριόριστη θέα.

Τα πατώματα της κατοικίας και τα μπάνια είναι στρωμένα με καλαίσθητα πλακάκια υψηλής ποιότητας. Η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με εντοιχισμένο ηλεκτρικό φούρνο και κεραμικές εστίες, ενώ το καθιστικό διαθέτει κρυφό LED φωτισμό, προσδίδοντας ξεχωριστή αισθητική. Επιπλέον, το ακίνητο περιλαμβάνει πόρτα ασφαλείας, ενεργειακά αλουμίνια, κουφώματα με διπλά τζάμια και σίτες, εγκατάσταση κλιματισμού, ηλιακό θερμοσίφωνα διπλής ενέργειας και σύστημα συναγερμού με κάμερες ασφαλείας.

Το κτήριο έχει ενεργειακή απόδοση Α+ και είναι εξοπλισμένο με έτοιμες παροχές για αυτόνομη θέρμανση με καλοριφέρ ή σύνδεση με αντλία θερμότητας.

Οι εξωτερικοί χώροι είναι καλαίσθητοι και εύκολοι στη συντήρηση. Οι μεγάλες βεράντες και τα μπαλκόνια προσφέρουν ανεμπόδιστη θέα και είναι στρωμένα με σύγχρονα πλακάκια. Η αυλή είναι επίσης στρωμένη με πλακάκι, ενώ υπάρχουν θέσεις στάθμευσης και γκαραζόπορτα με τηλεχειρισμό. Το οικόπεδο διαθέτει αρκετό ελεύθερο χώρο προς χρήση.

Το ακίνητο βρίσκεται σε ήσυχη περιοχή με πολλές νεόδμητες κατοικίες ενώ προσφέρει άμεση πρόσβαση σε κεντρικό δρόμο. Απέχει μόλις 10 λεπτά από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και την είσοδο της Αττικής Οδού.

Τιμή €285.000 | Κωδικός Ακινήτου: #1480

Merkmale
Art
Einfamilienhaus
Vertrag
Verkauf
Etage
Erdgeschoss
Aufzug
Nein
Fläche
129 m²
Zimmer
3
Schlafzimmer
2
Badezimmer
2
Möbliert
Nein
Balkon
Ja
Garage, parkplätze (auto)
1 parkplatz(e)
Heizung
Zentralheizung, stromversorgung
Andere Merkmale
  • Alarmanlage
  • Dachgeschoss
  • Straßenseite
  • Gepanzerte Tür
Preisinformationen
Preis
€ 285.000
Preis pro m²
2.209 €/m²
Energieeffizienz

Energieverbrauch

A+

Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+17 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ