1/4

Zweizimmerwohnung Άθωνος 32, Terpsithea, Glyfada

GlyfadaΆθωνος 32
€ 310.000
3 Zimmer
69 m²
1 Badezimmer
Etage 1
Aufzug
Balkon
Keller

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 17.09.2024
Beschreibung

Referenz: 18880

 

Γλυφάδα, Άνω Γλυφάδα: Διαμέρισμα,  Ενεργειακής Κλάσης Α++ Υπό κατασκευή,   σε πενταόροφη οικοδομή ,1ου ορόφου, 69 τ.μ, διαμέρισμα, ενιαία κουζίνα σαλόνι,  μπάνιο,  πάρκιν πιλοτής και αποθήκη. Βρίσκεται και ήσυχο και φαρδύ δρόμο επί της οδού Άθωνος 32, Γλυφάδα. 

Διαμόρφωση χώρων: Το διαμέρισμα  έχει πολύ καλή διαρρύθμιση κουζίνα ενιαία με το σαλόνι με πρόσβαση στην  μεγάλη βεράντα,  2υ/δ - το ένα μάστερ-  με το δικό τους μπαλκόνι, 2 μπάνια.  Είναι πολύ φωτεινό, με άριστης ποιότητας υλικά. 

Ενεργειακές προδιαγραφές :  **Τοποθέτηση αντλίας θερμότητας με συνδυασμό κλιματισμού  ψύξης - θέρμανσης Fan  coil, και ενδοδαπέδιας θέρμανσης.** Εξωτερική θερμοπρόσοψη  ** Ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου με θερμοδιακοπή, διπλά τζάμια, με δυνατότητα  να απολαμβάνει την εξωτερική  θέα, χωρίς  να είναι ορατός από έξω.**Ηλιακοί θερμοσίφωνες   ( Ζεστό νερό  από την αντλία θερμότητας και τον ηλιακό θερμοσίφωνα) **Φωτοβολταϊκά για την μείωση του κόστους των κοινόχρηστων δαπανών. **Ρυθμιζόμενη μονάδα επιπέδου υγρασίας και ιονισμού  του αέρα  σε κάθε διαμέρισμα για ιδανικές συνθήκες  διαβίωσης. Προηγμένη Ασφάλεια: **Συναγερμός φωτιάς σε κάθε διαμέρισμα.    *Κάμερες παρακολούθησης στους κοινόχρηστους χώρους. **Συναγερμός για το διαμέρισμα.

Εξοπλισμός και Υλικά: *Δυνατότητα αναβάθμισης του οροφοδιαμερίσματος σε smart-home.*Εξαιρετικής ποιότητας υλικά με δυνατότητα επιλογής.

Πάρκιν: Το πάρκιν  είναι πυλωτής  με φόρτιση ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

Διαθεσιμότητα: Στην οικοδομή υπάρχει διαμέρισμα 1ου 40 τμ, στούντιο, Οροφοδιαμερίσματα  113 τμ, στον 2ο, 3ο και 4ο όροφο και  5ο  όροφο το οποίο έχει αποκλειστική χρήση ταράτσας 40 τμ, με θέα θάλασσα.

Tιμή: €310.000 Περισσότερο από ένα σπίτι, είναι μια επιλογή τρόπου ζωής.
 

Merkmale
Art
Wohnung | Luxusimmobilienklasse
Vertrag
Verkauf | Zinsgrundstück
Etage
1
Aufzug
Ja
Fläche
69 m²
Zimmer
3
Schlafzimmer
2
Badezimmer
1
Möbliert
Nein
Balkon
Ja
Garage, parkplätze (auto)
1 parkplatz(e)
Heizung
Zentralheizung, fußbodenheizung, stromversorgung
Andere Merkmale
  • Alarmanlage
  • Satellitenfernsehen
  • Straßenseite
  • Gepanzerte Tür
Preisinformationen
Preis
€ 310.000
Preis pro m²
4.493 €/m²
Energieeffizienz

Energieverbrauch

A+

Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+1 Foto
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren