Σαλόνι
Κουζίνα
Σαλόνι
Εξωτερικός χώρος
Θέα από μπαλκόνι
Σαλόνι
Σαλόνι
Σαλόνι
Saloni
Ypnodomatio
Ypnodomatio
Mpanio
Ypnodomatio
Ypnodomatio
Ypnodomatio
Ypnodomatio
W.C
1/24

Maisonette-Wohnung Καλύβια Λιβαδίου, Zentrum, Arachova

ArachovaΚαλύβια Λιβαδίου
€ 1.000/Monat
5 Zimmer
152 m²
3 Badezimmer
Nein Aufzug
Möbliert
Keller

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 19.09.2024
Beschreibung

Referenz: 1-134


Ενοικιάζεται πλήρως επιπλωμένη μεζονέτα 152τμ (+ 20τμ βοηθητικοί χώροι) στα Καλύβια Λιβαδίου Αραχώβης. Βρίσκεται εντός  συγκροτήματος. Αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, τραπεζαρία, 3 υπνοδωμάτια (2 master)  και 3 μπάνια. Διαθέτει πάρκινγκ και αποθήκη. Η μεζονέτα είναι πλήρως επιπλωμένη, έτοιμη για λειτουργία βραχυχρόνιας μίσθωσης. 

• Πιο συγκεκριμένα στο πρώτο επίπεδο του υπερυψωμένου ισογείου συναντάμε ένα ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι, την κουζίνα και σε ξεχωριστό χώρο με πρόσβαση σε μπαλκόνι  ένα δεύτερο σαλόνι. Από αυτό το επίπεδο έχουμε πρόσβαση σε δύο εσωτερικές σκάλες οι οποίες μας οδηγούν στα υπνοδωμάτια και τα μπάνια.

• Στο δεύτερο επίπεδο που χαρακτηρίζεται ημιυπόγειο αλλά λόγω της κλίσης του εδάφους είναι ισόγειο, έχουμε από την μία σκάλα πρόσβαση σε ένα master bedroom με δικό του μπάνιο. Ο συγκεκριμένος χώρος μπορεί να απομονωθεί πλήρως από την υπόλοιπη κατοικία ώστε να έχουμε δύο ξεχωριστές ιδιοκτησίες καθώς διαθέτει ξεχωριστή είσοδο. Από την δεύτερη σκάλα του ισογείου που έχουμε στο σαλόνι κατεβαίνουμε και συναντάμε ένα μπάνιο, ένα υπνοδωμάτιο και το δεύτερο master bedroom με το δικό του μπάνιο.

•Το συγκεκριμένο συγκρότημα είναι ένα από τα πιο όμορφα της περιοχής ενώ η μεζονέτα βρίσκεται στο μέσο της πρώτης σειράς, καθιστώντας την εξαιρετικά προνομιούχα. Έχει κατασκευαστεί από υψηλής ποιότητας υλικά καθώς και παραδοσιακή πέτρα. Η μεζονέτα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση καθώς έγιναν εργασίες συντήρησης.  Επίσης έχει αλλαχθεί και ο ατομικός λέβητας πετρελαίου. Ιδανικό για επένδυση.

Η μεζονέτα μπορεί να λειτουργήσει και ως δύο ανεξάρτητα καταλύματα. Το ένα κατάλυμα 2 υπνοδωματίων ενώ το άλλο θα έχει ένα υπνοδωμάτιο με ξεχωριστή πρόσβαση. 

Άμεσα διαθέσιμο, διατίθεται και για σεζόν. 

• Υπεύθυνος ακινήτου : Ναστούλης Κωνσταντίνος
Merkmale
Art
Maisonette-Wohnung | Luxusimmobilienklasse
Vertrag
Miete | Zinsgrundstück
Etage
Erdgeschoss
Aufzug
Nein
Fläche
152 m²
Zimmer
5
Schlafzimmer
3
Badezimmer
3
Möbliert
Ja
Balkon
Nein
Garage, parkplätze (auto)
2 parkplatz(e)
Heizung
Zentralheizung, diesel betrieben
Andere Merkmale
  • Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Holz
  • Kamin
  • Straßenseite
Preisinformationen
Preis
€ 1.000/Monat
Preis pro m²
7 €/m²
Kostendetails
Kaution
Nicht angegeben
Energieeffizienz

Energieverbrauch

Ζ

Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+21 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren