1/21

Bauland zur Verkauf

AlikesΑλικανάς
€ 160.000
812 m²

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 05.10.2024
Beschreibung

Referenz: 3-202


Κωδικός ακινήτου: 3-202  - Video

Πωλείται οικόπεδο 812 τ.μ. σε εξαιρετική, προνομιακή τοποθεσία, ακριβώς δίπλα στη θάλασσα. Το οικόπεδο προσφέρει μαγευτική, απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα.
Το έδαφος είναι επίπεδο, εξασφαλίζοντας άριστη μορφολογία.

Η τοποθεσία του οικοπέδου είναι ιδανική για όσους αναζητούν μια ήσυχη γωνιά κοντά στη θάλασσα, συνδυάζοντας την ηρεμία με την εύκολη πρόσβαση σε όλες τις απαραίτητες ανέσεις. Η περιοχή διαθέτει αμμώδεις παραλίες και καθαρές θάλασσες, ιδανικές για μπάνιο και χαλάρωση. Επιπλέον, υπάρχουν κοντινά καταστήματα, καφετέριες και εστιατόρια, που προσφέρουν ποιοτικές επιλογές για φαγητό και ψώνια, χωρίς να χρειάζεται να διανύσετε μεγάλες αποστάσεις.
Η θέση του οικοπέδου επιτρέπει επίσης εύκολη πρόσβαση σε τουριστικά σημεία και πολιτιστικά αξιοθέατα.

Είτε είστε επενδυτής που αναζητά μια προσοδοφόρα ευκαιρία είτε οικογένεια,  το συγκεκριμένο οικόπεδο αποτελεί μια μοναδική και εξαιρετική ευκαιρία για επένδυση ή για την κατασκευή της ονειρεμένης εξοχικής σας κατοικίας. Με την αγορά αυτού του ακινήτου, έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε έναν ιδιωτικό παράδεισο που θα σας προσφέρει την ηρεμία και την άνεση που αναζητάτε, ενώ ταυτόχρονα επενδύετε σε μια τοποθεσία με υψηλή προοπτική ανάπτυξης. Μην χάσετε αυτή τη σπάνια ευκαιρία να αποκτήσετε ένα ακίνητο που συνδυάζει αρμονικά την απαράμιλλη φυσική ομορφιά και την απόλυτη άνεση, κάνοντάς το ιδανική επιλογή τόσο για προσωπική χρήση όσο και για μακροπρόθεσμη επένδυση.


Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Bauland
Fläche
812 m²
Straßenzufahrt/zahlungspflichtiges Wegerecht
Auf der Autobahn
Preisinformationen
Preis
€ 160.000
Preis pro m²
197 €/m²
Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+18 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren