Κουζίνα
Μπαλκόνι
Μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Σαλόνι
Σαλόνι
Κουζίνα
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Κουζίνα
W.C
Κουζίνα
1/16
Μπαλκόνι
Μπαλκόνι

Zweizimmerwohnung Κέντρο, Zentrum, Lagkadas

LagkadasΚέντρο
€ 145.000
3 Zimmer
86 m²
1 Badezimmer
Etage 1
Aufzug
Möbliert
Keller

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 05.10.2024
Beschreibung

Referenz: 91-3653

Κωδικός ακινήτου: 91-3653 - Λαγκαδάς Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένο διαμέρισμα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 86 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 2007 και διαθέτει θέρμανση κεντρική - πετρέλαιο, θέα σε αστικό τοπίο, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, ντουλάπες, ανελκυστήρα, πάρκινγκ, αποθήκη , A/C, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, θυροτηλεόραση, ανοιχτωσιά - Τιμή: 145.000 €
Σε μια όμορφη και ήσυχη τοποθεσία, διατίθεται προς πώληση ένα ευρύχωρο διαμέρισμα 86 τ.μ., κατασκευής 2007, στον 1ο όροφο.

Το σπίτι διαθέτει δύο άνετα υπνοδωμάτια, ενώ υπάρχει και ένας επιπλέον χώρος που μπορεί να διαμορφωθεί ως τρίτο υπνοδωμάτιο ή γραφείο, ανάλογα με τις ανάγκες σας, η ξεχωριστή πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, η οποία προσφέρει αυτονομία και άνεση, ενώ το σαλόνι παραμένει ένας άνετος και φωτεινός χώρος για χαλάρωση και φιλοξενία. Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης ένα σύγχρονο μπάνιο και μεγάλα μπαλκόνια που προσφέρουν θέα και άπλετο φυσικό φως, κάνοντας τον χώρο ακόμα πιο ευχάριστο.
Επιπλέον, το σπίτι συνοδεύεται από δύο θέσεις στάθμευσης, εξασφαλίζοντας άνεση και ευκολία στη μετακίνηση.

Η τοποθεσία του ακινήτου είναι εξαιρετική, κοντά σε βασικές υποδομές και υπηρεσίες, ιδανική για όσους αναζητούν ποιότητα ζωής σε έναν ήσυχο και φιλικό περιβάλλον. Μια μοναδική ευκαιρία που συνδυάζει άνεση, λειτουργικότητα και προνομιακή θέση!

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κανονίσετε μια επίσκεψη, καλέστε το Real Estate Papastefanou. Σας περιμένουμε για να σας δείξουμε αυτό το μοναδικό διαμέρισμα!

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας.
Merkmale
Art
Wohnung
Vertrag
Verkauf | Zinsgrundstück
Etage
1
Aufzug
Ja
Fläche
86 m²
Zimmer
3
Schlafzimmer
2
Badezimmer
1
Möbliert
Ja
Balkon
Nein
Garage, parkplätze (auto)
2 in lager/garage, 1 parkplatz(e)
Heizung
Zentralheizung, diesel betrieben
Andere Merkmale
  • Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
  • Straßenseite
  • Gepanzerte Tür
Preisinformationen
Preis
€ 145.000
Preis pro m²
1.686 €/m²
Energieeffizienz
  • Baujahr

    2007
  • Heizung

    Zentralheizung, diesel betrieben
  • Energieausweis

    Auf Zertifizierung wartend
Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+13 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren