1/7

Bauland zur Verkauf

KefaloniaΚατσαράτα, Greece
€ 320.000
2.117 m²

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 07.10.2024
Beschreibung

Referenz: 1-1781

Κωδικός ακινήτου: 1-1781 - Κεφαλονιά Έρισσος Κατσαράτα ΠΩΛΕΙΤΑΙ οικοδομήσιμο επικλινές οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 2117 τ.μ. Διαθέτει κτίσμα, νερό, ρεύμα απόσταση από θάλασσα 1200 μέτρα απόσταση από χωριό 400 μέτρα Τιμή: 320.000 € (Κωδικός γραφείου 1-1781 ΚΑΤΣΑΡΑΤΑ - KATSARATA, FISKARDO)
Διατίθεται προς πώληση επικλινές οικόπεδο στην Κεφαλονιά και συγκεκριμένα στα Κατσαράτα Ερίσσου με οικοδομική άδεια σε ισχύ.  Έχει συνολική επιφάνεια 2117 τ.μ. και προσφέρει υπέροχη θέα προς τη θάλασσα (παραλία Φώκι).  Η οικοδομική άδεια προβλέπει την κατασκευή δύο ισόγειων κατοικιών, εμβαδού 93 τ.μ. η καθεμία, με όλες τις σύγχρονες ανέσεις και πρόσβαση Α.Μ.Ε.Α. καθώς και δύο κολυμβητικών δεξαμενών. Η μία από τις δύο  κατοικίες έχει ήδη ολοκληρωθεί σε ποσοστό περίπου 50%.

Το οικόπεδο απέχει περίπου 10 λεπτά οδικώς από το κοσμοπολίτικο Φισκάρδο, που είναι χαρακτηρισμένος παραδοσιακός οικισμός του νησιού και διατηρεί το χρώμα και την αρχιτεκτονική της προσεισμικής Κεφαλονιάς.  Στον φιλόξενο και ιδιαίτερης ομορφιάς κόλπο του Φισκάρδου βρίσκουν καταφύγιο σκάφη όλων των μεγεθών.  Κατά την θερινή περίοδο, μέσω του Φισκάρδου, το νησί συνδέεται ακτοπλοϊκά με την Λευκάδα.

Στην περιοχή συναντάμε απίστευτης ομορφιάς παραλίες όπως το Φώκι, τα Ζαβαλάτα (Φισκάρδο) και η Έμπλυση καθώς και υψηλής αισθητικής ξενοδοχειακές μονάδες και καταλύμματα. 

Το οικόπεδο είναι ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν να απολαύσουν την υπέροχη θέα, την ηρεμία και την ομορφιά του καταπράσινου τοπίου της Κεφαλονιάς. Αυτό το ακίνητο αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για επένδυση ή για την κατασκευή της μόνιμης ή εξοχικής κατοικίας σας σε μια από τις πιο όμορφες περιοχές του νησιού. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε για περισσότερες πληροφορίες!
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Bauland
Fläche
2.117 m²
Straßenzufahrt/zahlungspflichtiges Wegerecht
Auf unbefestigter Straße
Preisinformationen
Preis
€ 320.000
Preis pro m²
151 €/m²
Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+4 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren