1/25

Gewerbliche Tätigkeit zur Verkauf

RethymnonΚαστελλάκια, Ρέθυμνο, Ελλάδα
€ 280.000
Nein Mauer
9.500 m²

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 09.10.2024
Beschreibung

Referenz: 29-1306


Στην  περιοχή του Ρεθύμνου, στα Καστελλάκια διατίθεται προς πώληση επιχείρηση αθλητικού ενδιαφέροντος. Τα  Καστελλάκια είναι μία περιοχή του Ρεθύμνου,  3 χλμ νότια της πόλης, που κατοικείται τόσο από τους μόνιμους κατοίκους αλλά διαθέτει και αρκετά  καταλύματα βραχυχρόνιας ενοικίασης.  
Η επιχείρηση η οποία περιλαμβάνει αθλητικές και παιδικές δραστηριότητες, εκτείνεται σε επικλινές οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 10 στρεμμάτων.

Στην αρχή του ακινήτου διακρίνουμε το γήπεδο mini soccer. Περιμετρικά του γηπέδου διατίθεται χώρος για στάθμευση αλλά υπάρχει η δυνατότητα εκμετάλλευσης αυτού του χώρου.

Στον διπλανό χώρο βρίσκεται η καφετέρια, η οποία εκτείνεται σε εσωτερικό χώρο με παροχές προβολής ταινιών, αλλά και σε εξωτερικό χώρο με απεριόριστη και ανεμπόδιστη θέα στην θάλασσα του Ρεθύμνου. Για την μετατροπή της καφετέριας σε εστιατόριο διατίθενται όλες οι αναγκαίες προδιαγραφές.

Στην συνέχεια του οικοπέδου βρίσκεται  ο  παιδότοπος, ο οποίος χωρίζεται σε τμήματα για τις αντίστοιχες αθλητικές δραστηριότητες. Συγκεκριμένα στην αρχή διακρίνουμε τους χώρους ping-pong και του hill biking. Επιπλέον συναντάμε το γήπεδο mini volley.
Δίπλα από το γήπεδο αυτό τοποθετούνται τα τραμπολίνα, ιδανικά για παιδικές δραστηριότητες. Στον χώρο αυτό υπάρχει μεγάλο τραμπολίνο αλλά και τοίχος αναρρίχησης.


Θα ήταν σημαντικό να αναφερθεί ότι στον παιδότοπο αυτό υπάρχει χώρος φιλοξενίας σπάνιων πτηνών, ο οποίος είναι σχεδιασμένος ώστε οι επισκέπτες να βλέπουν τα ζώα δίχως κινδύνους. Ο βιότοπος αυτός εκτείνεται στην μακρινή πλευρά της επιχείρησης με αποτέλεσμα να μην υπάρχει πρόβλημα με την καφετέρια και τον παιδότοπο.

Η επιχείρηση αυτή είναι μια μοναδική επένδυση λόγω της μοναδικότητας σε ολόκληρη την Κρήτη αλλά και του μεγάλου πελατολογίου.  

Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Gewerbliche Tätigkeit | ohne Mauern
Fläche
9.500 m²
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
Andere Merkmale
  • Alarmanlage
Preisinformationen
Preis
€ 280.000
Preis pro m²
29 €/m²
Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+22 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren