1/1

Bauland zur Verkauf

Paiania
€ 195.000
780 m²

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 17.10.2024
Beschreibung

Referenz: 7031001-435

ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΕΝΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ 780 ΤΜ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ. ΟΙΚΟΔΟΜΙΣΙΜΟ , ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ = 0.4 , ΧΤΙΖΕΙ 312 ΤΜ  ΣΥΝ ΗΜΙΠΟΓΕΙΟ ΣΥΝ ΣΟΦΙΤΑ , ΣΕ ΗΣΥΧΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΛΕΟΦΩΡΟ ΛΑΥΡΙΟΥ , ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΕΚΤΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΧΩΡΟ(γραφεία - καταστήματα - ξενοδοχεία - εργαστήρια χαμηλής όχλησης κλπ) , ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ SUPERMARKETS(Σε λιγότερο από 350 μέτρα υπάρχουν super markets , σε λιγότερο από 1 χιλιόμετρο υπάρχει Σχολείο , στα 2.5 χιλιόμετρα υπάρχει στάση Προαστιακού , στα 1.5 χιλιόμετρα είναι η είσοδος της 'ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ' με την οποία σε 20-25 λεπτά είσαι στο κέντρο της Αθήνας , 8.5 χιλίομετρα απο τον 'Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»') ,  12 χιλιόμετρα από την πανέμορφη παραλία με άμμο της Αρτέμιδας(Λούτσα). ΤΙΜΗ ΣΥΖΗΤΗΣΙΜΗ. ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ. ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : +306945084236 - ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ.



Η Ανοιξη Παιανίας είναι ένας ήσυχος οικισμός στην περιοχή της Αθήνας και αποτελεί ένα δημοφιλές μέρος για την κατοικία λόγω της ηρεμίας και της καλής της τοποθεσίας. Χαρακτηριστικά της περιοχής είναι τα εξής:

    Ήσυχη και Ασφαλής Τοποθεσία: Η Ανοιξη Παιανίας είναι γνωστή για την ηρεμία της και την ασφάλειά της. Είναι ιδανική για οικογένειες ή ανθρώπους που αναζητούν έναν ήσυχο τόπο για να ζήσουν.

    Κοντά στην Φύση: Ο οικισμός βρίσκεται κοντά σε πράσινες περιοχές και φυσική ομορφιά, προσφέροντας την ευκαιρία για περιπάτους και απολαυστική ζωή στη φύση.

    Καλές Συνδέσεις με το Κέντρο της Αθήνας και κοντά σε υπηρεσίες και καταστήματα: Αν και ο οικισμός είναι ήσυχος, είναι εύκολα προσβάσιμος μέσω διαφόρων μέσων μεταφοράς και αυτοκινητόδρομων, πράγμα που καθιστά εύκολη τη μετάβαση προς το κέντρο της Αθήνας για εργασία, αγορές ή ψυχαγωγία. Σε λιγότερο από 350 μέτρα υπάρχουν super markets , σε λιγότερο από 1 χιλιόμετρο υπάρχει Σχολείο , στα 2.5 χιλιόμετρα υπάρχει στάση Προαστιακού , στα 1.5 χιλιόμετρα είναι η είσοδος της 'ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ' με την οποία σε 20-25 λεπτά είσαι στο κέντρο της Αθήνας , 8.5 χιλίομετρα απο τον 'Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»'.

    Ιδανικό για Οικογένειες: Η ήσυχη και ασφαλής περιοχή την καθιστά ιδανική για οικογένειες που αναζητούν έναν τόπο για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους.

Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Bauland
Fläche
780 m²
Preisinformationen
Preis
€ 195.000
Preis pro m²
250 €/m²
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren