Penthouse excellent condition, 122 m², Gkyzi - Arios Pagos, Gizi - Pedion Areos

Gizi - Pedion Areos
€ 175,000
4 rooms
122 m²
1 bathroom
Floor 3
No Lift
Balcony
Listing updated on 01/12/2024
Description

reference: 240488

Γκύζη εξαιρετικό οροφοδιαμέρισμα τρίτου ορόφου κατασκευής 1973 ,122 τ.μ. με μεγάλο σαλόνι, κουζίνα ανεξάρτητη, τρία υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και μεγάλη βεράντα. Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου και τζάκι. Σε εξαιρετική περιοχή κοντά στην αγορά και σε σχολεία. Από την περιοχή διέρχεται πλήθος λεωφορειακών γραμμών.
Η περιοχή του Γκύζη είναι συνοικία της Αθήνας, βορείως της λεωφόρου Αλεξάνδρας, και ανήκει στο 7ο Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων. Συνορεύει βόρεια με το Πολύγωνο, με όριο την οδό Πριγκηποννήσων (συνέχεια της οδού Ευελπίδων), νότια με τη Νεάπολη με όριο τη λεωφόρο Αλεξάνδρας, ανατολικά και με όριο την οδό Κυρίλλου Λουκάρεως με τη συνοικία Αβέρωφ, Κουντουριώτικα και τους Αμπελοκήπους και δυτικά με το Πεδίον του Άρεως. Ο Άρειος Πάγος, το Εφετείο Αθηνών και το Ειρηνοδικείο Αθηνών βρίσκονται στην οδό Κυρίλλου Λουκάρεως, στα σύνορα με του Γκύζη.
Πώληση, Διαμέρισμα, Μπάνια: 1, Εμβαδόν: 122 τ.μ., Δωμάτια: 3, Έτος κατασκευής: 1937, Για φοιτητές, Κλιματισμός, Θέα, Βεράντα, Τζάκι, Εσωτερική σκάλα, Ρετιρέ, Αποθήκη, Όροφος: 3ος, Κατάλληλο για Επαγγ. Χρήση, Γωνιακό, Πρόσοψης, Επιτρέπονται κατοικίδια, Ανακαινισμένο, Τέντα, Κουζίνες: 0.99, Κουφώματα: Ξύλινα, Τύπος δαπέδων: Μάρμαρο, Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Πετρέλαιο, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Νεοκλασσικό, Ενεργειακή κλάση: Ζ, Προσανατολισμός: Δυτικομεσημβρινός, Ρεύμα: Τριφασικό, Εμβαδό Μπαλκονιών: 75, Μηνιαία κοινόχρηστα: 10
Features
contract
Sale
type
Penthouse
surface
122 m²
rooms
4 (3 bedrooms, 1 other), 1 bathroom
floor
3° floor
other features
Fireplace
External exposure
Balcony
Expenses
price
€ 175,000
condominium fees
€ 10/month
Energy efficiency
year of construction
1937
condition
Excellent / Refurbished
heating
Independent, powered by gas oil
Energy Efficiency
Ζ
Additional options

Contact the advertiser