Single-family detached house 43 m², Politika, Messapia

Messapia
€ 63,000
2 rooms
43 m²
2 bathrooms
Cellar

Note

Listing updated on 08/26/2024
Description

reference: 1202

Μία ήσυχη μονοκατοικία με 1 υπνοδωμάτιο σαλόνι τζάκι κουζίνα μπάνιο και μπαλκόνι,με δυνατότητα επέκτασης, περιτριγυρισμένη από 1200 τμ. από πράσινο μέσα στα δέντρα εκ των οποίων 6 ελιές,με μία υπεραιωνόβια (700 ετών!!!), και άλλα 12 εσπεριδοειδή,πορτοκαλιές,λεμονιές,και συκιές,που δημιουργούν μια πανδαισία από χρώματα και αρώματα, γλυκούς καρπούς και κελαϊδήσματα των πουλιών,σε ένα πολύ όμορφο και φυσικό περιβάλλον που ησυχάζει το πνεύμα και προσφέρει την πολυπόθητη ξεκούραση από την σημερινή ταραχώδη καθημερινότητα. Ένα πολύ ωραίο ήσυχο μέρος για να ξαναβρεί κανείς τις ομορφιές της φύσης και μαζί την εσωτερική του ηρεμία.
Στο υπάρχον οικόπεδο μπορεί επίσης  να προστεθεί και το εφάπτον διπλανό από συγγενή της οικογένειας, 1500τμ.

Για μέρος διακοπών,αλλά και για τις αποδράσεις του σαββατοκύριακου,δεδομένου ότι είναι πολύ κοντά στην Αθήνα (μόνο 45΄) αλλά και για μόνιμη κατοικία με την θάλασσα στα πόδια του (μόνο 1΄με το αυτοκίνητο) με μιά υπέροχη παραλία από μικρό βοτσαλάκι και με τον ευβοϊκό να απλώνεται μπροστά του με καθαρά νερά κατάλληλα γιά κάθε είδους θαλάσσια δραστηριότητα,κολύμπι,ψάρεμα,θαλάσσια σπόρ έως και βόλτες αναψυχής αλλά και πικ νικ στην παραλία και ξεκούραση,αποτελεί μία θαυμάσια επιλογή και ευκαιρία.

 Και ποιός μπορεί να παραβλέψει το υπέροχο βουνό πέρα από το χωριό που περιμένει να το"εξερευνήσει" κανείς με τις τόσες δυνατότητές του τα κοντινά διαφορετικά χωριαδάκια του,τις ταβέρνες τα δρομάκια του και την πυκνή του βλάστηση! 
Έξω στο φυσικό περιβάλλον αλλά και πολύ κοντά στις κωμοπόλεις,Ψαχνά και Αρτάκη, με κέντρο Υγείας, αλλά και σε μιά μεγάλη πόλη, σαν την Χαλκίδα, σε απόσταση αναπνοής, με νοσοκομείο και όλες τις απαραίτητες υποδομές της σύγχρονης ζωής,πληρεί όλες τις προϋποθέσεις γιά μιά από τις καλύτερες επιλογές.

Τηλ. επικοινωνίας : 6944719646
Features
Type
Single-family detached house
Contract
Sale
Floor
Ground floor
Surface
43 m²
Rooms
2
Bedrooms
1
Bathrooms
2
Garage, car parking
1 in shared parking
Heating
Independent, powered by wood
Other features
  • External exposure
  • Fireplace
Price information
Price
€ 63,000
Price per m²
1,465 €/m²
Energy efficiency

Energy consumption

Δ

Additional options

Contact the advertiser